Ανδρέας Τσέλεπος: Οι ενοχές που νιώθει και αφορούν στην κόρη του


Ανδρέας Τσέλεπος: Οι ενοχές που νιώθει και αφορούν στην κόρη του

Ο ηθοποιός μιλάει με τα πιο όμορφα και τρυφερά λόγια για την Αμέλια του…

Ο Ανδρέας Τσέλεπος βρέθηκε πριν λίγες ημέρες καλεσμένος της Χριστιάνας Αριστοτέλους και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην κόρη του, Αμέλια η οποία σήμερα είναι 2,5 χρονών.

Στην όμορφη συζήτηση που είχε με την παρουσιάστρια της εκπομπής "Με αγάπη Χριστιάνα", ο ηθοποιός μίλησε για την κορούλα του με την οποία προσπαθεί να περνάει όσο περισσότερο χρόνο γίνεται καθώς οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις είναι πολλές. Παράλληλα, δεν δίστασε να παραδεχθεί πως ένα από τα θετικά της καραντίνας ήταν πως μπορούσε να περνάει καθημερινά χρόνο με την οικογένεια του, κάτι που του λείπει σήμερα.

Διαβάστε ακόμα: Ανδρέας Τσέλεπος: Η αποκάλυψη που έκανε για το πώς έγινε η γνωριμία με τη σύζυγό του [βίντεο]

Ο ίδιος νιώθει ενοχές και τύψεις καθώς αυτή την περίοδο εργάζεται πολλές ώρες σε πρόβες και γυρίσματα, έτσι δεν βλέπει όσο θα ήθελε τόσο την κόρη του όσο και την γυναίκα του, Νατάσα Σχίζα.

Ο Ανδρέας Τσέλεπος δήλωσε πως ο ερχομός της κόρης τους δεν ήταν στα σχέδια τους, εντούτοις η ζωή τους άλλαξε προς το καλύτερο και πως το μεγάλωμα ενός παιδιού είναι ένα τεράστιο σχολείο που μόνο θετικά σου προσφέρει. Δείτε όλα όσο είπε στο πιο κάτω βίντεο:

Κεντρική φωτογραφία: Instagram @actselepos

 

Tags ανδρεας τσελεπος, διασημοι, showbiz κύπρος, hot news, celebrities, gossip, showbiz


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6818 s (227 Queries.) // Parse time: 0.3267 s // Total time: 3.0085 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X