Παρουσιαστής του Alpha αποκάλυψε πως είναι θετικός στον κορωνοϊό


Παρουσιαστής του Alpha αποκάλυψε πως είναι θετικός στον κορωνοϊό

\"Κάθε μέρα τους τελευταίους 8 μήνες συνηθίζω να γράφω τα κρούσματα του κορωνοϊού́ στη χώρα. Στον αριθμό́ που έγραψα απόψε, γνωρίζω ότι ένα από αυτά τα κρούσματα, αφορούσε εμένα\"  

Ο κορωνοϊός καλπάζει στην Ελλάδα και όπως δείχνουν τα νούμερα των τελευταίων ημερών είναι ανοδικός. Η χθεσινή ημέρα ήταν εφιαλτική με τα νέα κρούσματα να αγγίζουν τον απίστευτο αριθμό των 2915. Ανάμεσα σε αυτούς και ο παρουσιαστής του Alpha Μιχάλης Κεφαλογιάννης αποκαλύπτοντας το ο ίδιος με μια ανάρτηση του και λέγοντας μας πως για την ώρα δεν έχει συμπτώματα.

Διαβάστε ακόμα: Θετική στον κορωνοϊό Ελληνίδα ηθοποιός!

Ο παρουσιαστής έγραψε στα social media: “Κάθε μέρα τους τελευταίους οχτώ μήνες συνηθίζω ως ιατρικός συντάκτης, να γράφω για τα κρούσματα του κορωνοϊού́ στη χώρα. Θα εξακολουθήσω να το κάνω, με την διαφορά ότι στον αριθμό που έγραψα απόψε, γνωρίζω ότι ένα από αυτά τα κρούσματα, αφορούσε εμένα. Θετικός κι εγώ στον κορωνοϊό́, όπως διαπίστωσα μετά από μοριακό έλεγχο, στον οποίο υποβλήθηκα σήμερα. Χωρίς συμπτώματα προς το παρόν και θετική σκέψη. Βέβαια η αλήθεια είναι πως υπάρχει μια αγωνία για το πως θα εξελιχθεί η κατάσταση τις προσεχείς ημέρες. Πρωταρχικό μου μέλημα ήταν να ενημερώσω όσους συνάντησα -έστω και για λίγο, έστω και και με μάσκα -τις τελευταίες ημέρες και βέβαια να απομονωθώ. Η μάχη με τον κορωνοϊό́ δεν είναι κατοστάρι αλλά μαραθώνιος. Χρειάζεται όλοι να κρατήσουμε δυνάμεις ως τον τερματισμό. Χαμόγελο και αισιοδοξία γιατί ...κι αυτό θα περάσει”.


 

Tags Μιχάλης Κεφαλογιάννης, κορωνοιος, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, alpha, παρουσιαστής


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8728 s (227 Queries.) // Parse time: 0.4246 s // Total time: 3.2974 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X