Η Ταϋγέτη Λάζου μας μίλησε αποκλειστικά για τη νέα lifestyle εκπομπή της στο Novalifε!


Η Ταϋγέτη Λάζου μας μίλησε αποκλειστικά για τη νέα lifestyle εκπομπή της στο Novalifε!

Κάναμε μία άκρως γυναικεία και ενδιαφέρουσα συζήτηση

Η Ταϋγέτη Λάζου είναι μία fresh παρουσία που ήρθε εμπλουτίζοντας το πρόγραμμα του Novalifε, του ψυχαγωγικού καναλιού της Nova Cyprus με την εκπομπή “My Tay” που προβάλλεται κάθε Σάββατο, στις 20:30.

Πρόκειται για μία πολυθεματική εκπομπή που αναδεικνύει θέματα ομορφιάς, μόδας, πολιτισμού προβάλλοντας ανθρώπους που έχουν κάτι να πουν στη σύγχρονη γυναίκα. Εμείς κάναμε μία ενδιαφέρουσα συζήτηση με την παρουσιάστρια της εκπομπής λίγες ημέρες μετά την πρεμιέρα της. Δείτε πιο κάτω τι μας είπε...

Ποιο θα είναι το περιεχόμενο της εκπομπής σας; 

Το "My Tay" είναι ένα δροσερό, ένα απολαυστικό "κοκτέιλ", λίγο πειραγμένο από το πρωτότυπό του - όσον αφορά στην ορθογραφία τουλάχιστον - στα συστατικά του οποίου θα βρει κανείς όλα όσα μπορεί να απασχολούν τη γυναίκα του σήμερα. Πανέξυπνα tips που υπόσχονται να απογειώσουν το στυλ της, μυστικά ομορφιάς για να ανακαλύψει την καλύτερη πλευρά του εαυτού της, wellness συνήθειες για μια πιο υγιή καθημερινότητα, υπέροχοι άνθρωποι που πάνε τη σκέψη της ένα βήμα παρακάτω, αλλά και μέρη με τρομερή ενέργεια που της δίνουν δύναμη και πυροδοτούν την έμπνευσή της. Και όλα αυτά μέσα από τα μάτια μιας φίλης, της Ταϋγέτης, της Ταϋ -όπως με αποκαλούν πολλοί, είτε χαϊδευτικά, είτε επειδή δυσκολεύονται να προφέρουν το όνομά μου ή απλώς δεν το θυμούνται. 

Πως προέκυψε η συνεργασία σας με τη Nova;

Η Nova, αποτελεί ιδανική επιλογή καριέρας για κάποιον που θέλει να κάνει τα πρώτα του βήματα στον μαγικό και συνάμα χαοτικό κόσμο της τηλεόρασης, καθώς πρόκειται για ένα πολύ προστατευμένο περιβάλλον, όπου θα σου δοθούν απλόχερα ευκαιρίες, χώρος και χρόνος για να ανθίσεις. Δεν σε πετάει κανείς στα βαθιά και σου λέει κολύμπα, αντίθετα μάλιστα όλοι εργάζονται πολύ σκληρά για να βγει τελικά στον αέρα αυτό που εσύ έχεις σκεφτεί ή έχεις δημιουργήσει στην καλύτερη πιθανή εκδοχή του. Επομένως, είναι δυνατόν να μην θέλω να βρίσκομαι σε ένα τέτοιο περιβάλλον; Είχα συνεργαστεί και στο παρελθόν με τη συνδρομητική πλατφόρμα σε διαφορετικές θέσεις, και ξέρεις τι λένε για τον επιμένοντα… Στο τέλος νικά! Έφερα μια ιδέα στο τραπέζι που ήθελα πολύ να υλοποιήσω, η Nova μου έδωσε την ευκαιρία να κάνω κάποια δοκιμαστικά, το τελικό αποτέλεσμα άρεσε πολύ και τα υπόλοιπα τα ξέρεις... "My Tay"*, κάθε Σάββατο, στις 20:30, από το Novalifε, το ψυχαγωγικό κανάλι της Nova Cyprus!

 

 

Είστε μία γυναίκα, όπως μπορεί να αντιληφθεί κανείς και από το account σας στο instagram, που ακολουθεί τις τάσεις της μόδας. Τι θα συμβουλεύατε τις σύγχρονες γυναίκες όσον αφορά στο στιλ;

Θα τους έδινα τη συμβουλή που θα έδινα και στις καλύτερές μου φίλες! Να μην φοβούνται να πειραματιστούν με τις τάσεις και γενικότερα την εμφάνισή τους, να τολμούν, να δοκιμάζουν, να τσαλακώνουν την εικόνα τους, να βουτούν σε άγνωστα νερά, γιατί μόνο έτσι θα καταλάβουν τι τους ταιριάζει και τι όχι, θα φέρουν κοντά τα διάφορα κομμάτια του πάζλ και τελικά θα καταλήξουν στο ποιο είναι το ιδανικό στυλ για εκείνες. Δεν είναι όλα τα trends για όλους, για αυτό και πρέπει να τα μελετάμε συνέχεια, να τα «ξεσκαρτάρουμε» και να μην τα υιοθετούμε με μάτια κλειστά. 

Θεωρείτε πως η περίοδος που βιώνουμε σήμερα, έχει επηρεάσει τον κόσμο της μόδας και της ομορφιάς; 

Η περίοδος που βιώνουμε τώρα έχει επηρεάσει τα πάντα στο μέγιστο βαθμό! Δεν θα έλεγα βέβαια ότι αυτό είναι απαραίτητα κακό…  Τουλάχιστον στον κόσμο της μόδας και της ομορφιάς, αυτή η πρωτόγνωρη συγκυρία ενέπνευσε πολλά brands να σκεφτούν out of the box, να αντιμετωπίσουν την όλη δύσκολη κατάσταση με τρόπο δημιουργικό και τελικά να βγουν νικητές. Αυτό δεν σημαίνει ότι κλείνω τα μάτια στην οικονομική καταστροφή που ενδεχομένως πολλοί οίκοι ή labels έχουν να αντιμετωπίσουν, μη πραγματοποιώντας fashion shows, μη λανσάροντας νέες συλλογές κλπ. Απλά, μου αρέσει να βλέπω πάντα το ποτήρι μισογεμάτο και ποτέ μισοάδειο.

Ποια είναι τα key items που πρέπει να έχει μία γυναικεία γκαρνταρόμπα τον φετινό χειμώνα; 

Μια μακριά, δερμάτινη (συνθετική πάντα!!!) καμπαρντίνα, chunky αρβύλες που τις λατρεύω, ένα ανδρόγυνο κοστούμι, ένα ή και περισσότερα καρό κομμάτια και ένα πλεκτό cardigan. Πέρα, ωστόσο, από τα key items της κάθε σεζόν, εγώ θα σας συμβούλευα να μην αφήνετε ποτέ πίσω τα all time classic κομμάτια της γυναικείας ντουλάπας, αφού αυτά είναι που μας σώζουν πάντα τις δύσκολες ώρες. Wide leg denim παντελόνι, λευκό πουκάμισο, maxi παλτό με ζώνη: Το τρίπτυχο της επιτυχίας χθες, σήμερα, αύριο, πάντα!

Υπάρχει κάτι που θα λέγατε ότι οι γυναίκες στις μέρες μας κάνουν λάθος όσον αφορά στην εμφάνισή τους; 

Το μεγαλύτερο λάθος των Ελληνίδων γυναικών σήμερα  είναι πως θεωρούν πως για να είναι και να νιώθουν sexy, πρέπει να αποκαλύπτουν πολλά. Σίγουρα πιο πολλά από όσα χρειάζεται... Και κάπως έτσι η φινέτσα πάει περίπατο! Κορίτσια, μπορείτε να αποπνέετε θηλυκότητα, αισθησιασμό και σεξαπίλ ακόμα και με ένα πλεκτό ζιβάγκο ή ένα ανδρόγυνο κοστούμι. Με το που το συνειδητοποιήσετε αυτό, θα δείτε τον κόσμο με άλλα μάτια. Και αυτός εσάς!

Παρατηρούμε το τελευταίο διάστημα, κυρίως στα social media, μία τάση στις αναρτήσεις με διάσημες influencers να ποστάρουν αρετουσάριστες φωτογραφίες, σε μία προσπάθεια να αλλάξουν τα πρότυπα και τα στερεότυπα για το γυναικείο σώμα που μέχρι σήμερα έχουν κυριεύσει τα media. Ποια είναι η δική σας άποψη; 

Επιτέλους! Επιτέλους! Επιτέλους! Αυτό θα πω εγώ.. Επιτέλους, βλέπουμε στα social media αληθινές γυναίκες, που αγκαλιάζουν τα χαρακτηριστικά τους – όποια και αν είναι αυτά- και δεν μάχονται να τα καλύψουν, να τα αλλάξουν για να μοιάζουν διαφορετικές. Καιρός δεν ήταν; Καιρός δεν ήταν να θεωρούνται όλα τα σώματα όμορφα, ανεξαρτήτως αν έχουν κυτταρίτιδα, αν έχουν μικρό ή πολύ μεγάλο στήθος, αν ζυγίζουν 60 ή 90 κιλά; Καιρός δεν ήταν ένα πρόσωπο με ακμή να θεωρείται εξίσου όμορφο με ένα λαμπερό δέρμα; Καιρός ήταν! Και ελπίζω όλο αυτό να μην αποτελεί μια τάση, όπως ανέφερες παραπάνω, αλλά κάτι περισσότερο. Γιατί ως fashion editor ξέρω ότι οι τάσεις ξεφουσκώνουν γρήγορα… 

Ζούμε στην εποχή, όπου έχει ανθίσει και εδραιωθεί η δράση των influencers. Υπάρχει κάποια/ος που να θαυμάζετε; Και για ποιον λόγο;

Δεν είμαι fan των influencers! Τουλάχιστον στην Ελλάδα έχουμε παρερμηνεύσει εντελώς τον όρο. Στην Ελλάδα όποια κοπέλα κάνει giveaways στο Instagram και άρα μαζεύει followers, θεωρείται influencer. Έλα Παναγία μου! Ακολουθώ, ωστόσο, κάποιες μεγάλες fashion influencers του εξωτερικού που σίγουρα έχουν κάτι να πουν, με αγαπημένες μου την Emili Sindlev και την Tezza. Λατρεύω την αισθητική και το στυλ τους για αυτό πιστεύω ότι τα account τους αξίζουν μερικά λεπτά από τον χρόνο μου.

Εσείς από πού αντλείτε έμπνευση; 

Αμέτρητα πράγματα μπορούν να πυροδοτήσουν την έμπνευσή μου μέσα στην καθημερινότητα... Ένα τραγούδι που άκουσα ενώ οδηγούσα για το γραφείο, μια κουβέντα που μου είπε στο τηλέφωνο η μαμά μου, μια φωτογραφία ή ένα βίντεο που είδα στο Instagram, μια μικρή απόδραση εκτός Αττικής, ένα βιβλίο, μια αγκαλιά, μια καλή πράξη, ένας φίλος ή μια φίλη που κατάφερε κάτι σημαντικό, και πολλά, πολλά ακόμα. Τώρα, όσον αφορά το καθημερινό μου styling, εμπνέομαι αποκλειστικά από την διάθεσή μου. Κάθε πρωί δίνω 2 λεπτά στον εαυτό μου να επεξεργαστεί σε τι φάση είναι, και προσπαθώ να «αγκαλιάσω» με τα ρούχα το mood με το οποίο έχω ξυπνήσει. Δεν είναι πάντα εύκολο, αλλά σίγουρα έχει ενδιαφέρον...

Ποιοι είναι οι στόχοι και τα όνειρά σας για το μέλλον; 

Είμαι από τους τυχερούς – αν και δεν πιστεύω στην τύχη, αλλά στην προσπάθεια και την σκληρή δουλειά – που ασχολούμαι με αυτό που πάντα ονειρευόμουν και μάλιστα από αρκετά μικρή ηλικία. Δεν μου αρέσει να κάνω όνειρα, αλλά να ζω έντονα το τώρα. Θέλω "αύριο" να συνεχίσω να κάνω αυτό που κάνω, καλύτερα από ό,τι το έκανα εχθές και λιγότερο καλά από όσο θα το κάνω μεθαύριο. 

*My Tay! Κάθε Σάββατο στις 20:30 στο Novalifε, αλλά και στις υπηρεσίες Nova On Demand και Nova Go, έτσι ώστε οι συνδρομητές να έχουν την ευκαιρία να την παρακολουθήσουν όποτε θέλουν και όπου και αν βρίσκονται! Stay tuned!

Το Novalifε είναι το ψυχαγωγικό κανάλι της Nova Cyprus, το οποίο διαθέτει πλούσιο κινηματογραφικό περιεχόμενο, εξαιρετικές σειρές, ανατρεπτικά talk shows και τις καλύτερες εκπομπές για κάθε προτίμηση. Το Novalifε είναι διαθέσιμο σε όλους τους συνδρομητές της Nova Cyprus  και από τις πρώτες μέρες λειτουργίας του έχει ανέβει στις προτιμήσεις των συνδρομητών.

Αξίζει να σημειωθεί, πως τώρα και μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου η Nova Cyprus με τέλειο ψηφιακό σήμα και κρυστάλλινη εικόνα High Definition κατευθείαν από δορυφόροέρχεται στο σπίτι, στο εξοχικό, μέσα από tablet, smartphone ή laptop με μόνο €22.04/μηνα και χωρίς κανένα αρχικό κόστος! Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 22002200 ή επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.novacyprus.com

Tags ταϋγετη λαζου, nova, showbiz, gossip, celebrities, my tay, Novalifε


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8581 s (227 Queries.) // Parse time: 0.3332 s // Total time: 3.1913 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X