"Big Brother": Ξέσπασε σε κλάματα ο Χρίστος Βαρουξής για την αποχώρηση του δίδυμου αδερφού του [βίντεο]


"Big Brother": Ξέσπασε σε κλάματα ο Χρίστος Βαρουξής για την αποχώρηση του δίδυμου αδερφού του [βίντεο]

\"Εγώ είμαι το σώμα και αυτός είναι η καρδιά μου\".

Στο τελευταίο live της Παρασκευής, 30 Οκτωβρίου, αυτός που αποχώρησε από το σπίτι του “Big Brother”, ήταν ο Παναγιώτης Βαρουξής, κάνοντας ιδιαίτερη αίσθηση στους συγκατοίκους του με την απομάκρυνση του.

Στο επεισόδιο το οποίο πρόκειται να παρακολουθήσουμε απόψε, Τρίτη, 3 Νοεμβρίου, μέσα από τη συχνότητα της τηλεόρασης ΣΙΓΜΑ, ο δίδυμος του αδερφός, Χρίστος Βαρουξής, ο οποίος παρέμεινε στο σπίτι, με το κοινό να τον σώζει αφού και αυτός βρισκόταν υποψήφιος προς αποχώρηση, λύγισε, ξεσπώντας σε κλάματα.

Διαβάστε ακόμα: "Big Brother": Η στιγμή που πάγωσαν οι παίκτες με την ανακοίνωση των κρουσμάτων κορωνοιού [βίντεο]

Συγκεκριμένα ο νεαρός διαγωνιζόμενος, συνομιλώντας με τον “Μεγάλο Αδερφό”, στο δωμάτιο επικοινωνίας, του ανέφερε πόσο πολύ του λείπει ο Παναγιώτης, και πόσο έντονη είναι η απουσία του γενικά από το σπίτι, αφού τα δυο αδέρφια, έχουν μεταξύ τους ένα ιδιαίτερα στενό δέσιμο, και αυτή είναι η πρώτη φορά που ο ένας είναι μακριά από τον άλλο. 

Ο Χρίστος Βαρουξής ανέφερε χαρακτηριστικά: “Δεν ξέρω πώς θα είναι τα πράγματα χωρίς τον αδερφό μου. Δεν αντέχω άλλο. Τι θα κάνω, δεν ξέρω. Είναι το άλλο μου μισό, είμαστε μια ζωή μαζί και δεν έχουμε αποχωριστεί ποτέ ο ένας τον άλλον. Θα υπάρξουν πολύ δύσκολες στιγμές και δεν θα είναι αυτός δίπλα μου. Θα πρέπει να παλέψω μόνος μου, δεν το έχω συνηθίσει. Θέλω να μείνω εδώ πέρα και να το παλέψω μέχρι όσο πάει, μόνο και μόνο για τον αδερφό μου. Εγώ είμαι το σώμα και αυτός είναι η καρδιά μου”. Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

 

 



# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7163 s (251 Queries.) // Parse time: 0.4898 s // Total time: 3.2061 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X