Ανδρεάνα Φραγκούδη: Θετική στον κορωνοϊό [βίντεο]


Ανδρεάνα Φραγκούδη: Θετική στον κορωνοϊό [βίντεο]

Μόλις το ανακοίνωσε!

Mε ανάρτηση της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, η Άνδρεάνα Φραγκούδη γνωστοποίησε πως βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό, έπειτα από test που έκανε.

Η Κύπρια επιχειρηματίας, έχοντας αποκτήσει ένα ιδιαίτερο δέσιμο με τους followers της, θέλησε να μοιραστεί μαζί τους, την περιπέτεια αυτή που περνάει, ανακοινώνοντας τους μέσα από σειρά βίντεο στο instastories της, το πως βρέθηκε θετική.

Διαβάστε ακόμα: Θέλξια Βαλέρια – Ανδρεάνα Φραγκούδη: Ο συγκινητικός τρόπος που επέλεξαν να ευχηθούν στους πατεράδες τους για τα γενέθλιά τους [εικόνες]

Σχολίασε επίσης πως θα τηρήσει όλα τα μετρά προστασίας, μένοντας στο σπίτι της για το διάστημα που χρειάζεται, ενώ ανέφερε πως αρχικά είχε νιώσει ένα μούδιασμα στο χέρι της το οποία παραμένει μέχρι και σήμερα, χωρίς αυτό απαραίτητα να είναι σύμπτωμα του covid-19 ενώ είχε σημειώσει και πυρετούς.

Μεταξύ άλλων πρόσθεσε πως φόραγε τη μάσκα της συνεχώς, επισημαίνοντας πως η Θέλξια Βαλέρια Φραγκούδη γλίτωσε, βγαίνοντας αρνητική στο test. Δείτε το βίντεο πιο κάτω: 

 

 

 

 

Tags ανδρεανα φραγκουδη, διασημοι, gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5382 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3856 s // Total time: 2.9238 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X