Νίκος Μουτσινάς: Η αποκάλυψη που έκανε για ομοφοβικό σχόλιο που έλαβε στο instagram! [βίντεο]


Νίκος Μουτσινάς: Η αποκάλυψη που έκανε για ομοφοβικό σχόλιο που έλαβε στο instagram! [βίντεο]

Η απάντηση του παρουσιαστή και το μήνυμα που θέλησε να στείλει δημόσια

Ο Νίκος Μουτσινάς είναι ένα από τα πιο αυθεντικά πρόσωπα της τηλεόρασης, ο οποίος έχει καταφέρει να στέλνει τα μηνύματα που θέλει με έναν μοναδικό τρόπο.

Διαβάστε ακόμα: Νίκος Μουτσινάς: Η on air αναφορά του για την υιοθεσία που θέλει να κάνει [βίντεο]

Ο παρουσιαστής της εκπομπής “Καλό Μεσημεράκι” που προβάλλει η τηλεόραση ΣΙΓΜΑ, κατά τη διάρκεια της χθεσινής “Χρυσής Τηλεόρασης”, αγαπημένης ενότητας στην εκπομπή του, μοιράστηκε με το τηλεοπτικό κοινό ένα μήνυμα που έλαβε τις προάλλες στο instagram.

“Ανέβασα προχθές στο instagram μου αυτό που έλεγε “Seven days”, το ανέβασα την Τρίτη. Την Τετάρτη 28 Οκτωβρίου μου στέλνει μήνυμα μια κυρία, η οποία μου γράφει “είναι η μέρα εθνικής εορτής και εσύ είσαι αυτό που είσαι πάντα, που….α”. Το κοιτάω, προσπαθώ να καταλάβω γιατί είμαι ... επειδή έκανα αυτό το πράγμα. Της απάντησα ότι αν δε δείτε την ημερομηνία είναι 27 του μηνός και όχι 28 και εσείς έχετε επιλέξει να γιορτάσετε λέγοντάς με ... Οπότε, καθίστε να σκεφτείτε τη ζωή σας μήπως υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Με αγάπη, που….α! […] Δεν απάντησε άλλο, αλλά ούτε και εγώ έδωσα συνέχεια. Μην παθαίνετε τέτοια τρέλα και να πηγαίνετε να βρίζετε τόσο πολύ, άσχετο κόσμο γιατί δε με γνωρίζετε, με βλέπετε στην τηλεόραση. Μπες στη θέση μου, να ανοίξεις το κινητό σου, εσύ η κυρία που έστειλες το μήνυμα και να έβλεπες να σε βρίζουν 30 άνθρωποι. Πιστεύετε είναι ωραίο; Έχετε δικαίωμα να μου πείτε τι θα ανεβάσω στον λογαριασμό μου; Μην παθαίνετε εμμονές και μη φανατίζεστε”, είπε ο παρουσιαστής. Δείτε πιο κάτω το σχετικό βίντεο (6:30):

Tags νικος μουτσινας, χρυση τηλεοραση, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4194 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3908 s // Total time: 2.8101 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X