Η τηλεργασία ήρθε ξανά στο προσκήνιο!


Η τηλεργασία ήρθε ξανά στο προσκήνιο!

Working from home… ξανά!

#quarantine #bananabread #cookingskills #nomakeupdays#sportswear #sms #netflix #mask #tiktok #zoommeating #dogwalks #handsanitizer #facetime #covid19 #stayhome#workingfromhome… Αυτά ήταν μερικά από τα πιο πολυσυζητημένα και πολυχρησιμοποιημένα hashtags της χρονιάς και είμαι σίγουρη ότι θα σου μείνουν αξέχαστα, όπως σε όλους άλλωστε! Και εκεί που πιστεύαμε ότι όλο αυτό έχει καταλαγιάσει εν μέρει, εμφανίζεται ξανά, πιο δυνατό και όπως λένε όλοι, ίσως, να βρισκόμαστε σε χειρότερη θέση από αυτή που ήμασταν. Ο κορωνοϊός βρίσκεται σε έξαρση και πλήττει κυρίως τις ευρωπαϊκές χώρες.

Διαβάστε ακόμα: Όταν έκανα το σαλόνι μου γραφείο!

Έτσι λοιπόν, στην προσπάθεια της προστασίας των εργαζομένων αλλά και αποφυγή της διασποράς του ιού κάποιες μέρες θα εργάζομαι από το σπίτι και κάποιες άλλες στο γραφείο. Σήμερα που σου γράφω είμαι στο σπίτι. Δεν σκέφτομαι τίποτα αρνητικό, τίποτα που να με ρίχνει ψυχολογικά και τίποτα που να είναι ακατόρθωτο. Αυτή είναι η νέα μας πραγματικότητα και πρέπει να τη δεχτούμε και να συμμορφωθούμε με αυτή για να έχουμε την υγεία μας εμείς αλλά και οι αγαπημένοι μας άνθρωποι που ίσως ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες.

Σου γράφω λοιπόν τρία θετικά σημεία για την τηλεργασία:

1. Δες το θετικά! Είσαι στο δικό σου περιβάλλον, με τις συνθήκες και όρους που εσύ προτιμάς. Είναι όλα στο χέρι σου, από την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το γραφείο σου μέχρι το τι τρως, τι πίνεις και τι φοράς.  Από το αν θα ακούς δυνατά μουσική ή αν θα έχεις το κλιματιστικό ανοικτό ή κλειστό.

2. Δουλεύοντας στον δικό σου χώρο, με τις δικές σου συνθήκες, είναι πιθανό πως θα μπορείς να επικεντρωθείς ευκολότερα στην εργασία και στους εκάστοτε στόχους, από το αν αυτό γινόταν σε κάποιο πολύβουο γραφείο.

3. Με λίγο προγραμματισμό, μάλλον θα χαλάς λιγότερα λεφτά σε delivery. Στο σπίτι, έχεις περισσότερες πιθανότητες να φας κάτι υγιεινό, ακόμη και αν δεν το έχεις φτιάξει εσύ, από το να παραγγείλεις κάτι από έξω, όπως ενδεχομένως θα έκανες στη δουλειά.

Υ. Γ. Εσύ τι προτιμάς; Να δουλεύεις από το σπίτι, στο γραφείο ή και τα δύο;

Love,
K. xx

Tags τηλεργασια, working from home, Κλέλια Γιασεμίδου, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, showbiz κύπρος, blog, BLOGGER


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3564 s (228 Queries.) // Parse time: 0.3189 s // Total time: 2.6753 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X