"Big Brother": Η στιγμή που πάγωσαν οι παίκτες με την ανακοίνωση των κρουσμάτων κορωνοιού [βίντεο]


"Big Brother": Η στιγμή που πάγωσαν οι παίκτες με την ανακοίνωση των κρουσμάτων κορωνοιού [βίντεο]

Σοκαρισμένοι οι διαγωνιζόμενοι δεν πίστευαν αυτά που άκουγαν.

Ενημέρωση για τα περιστατικά covid-19 στην Ελλάδα μετά την τελευταία έξαρση που παρατηρήθηκε ανά τα παγκόσμιο θέλησε να κάνει στους συγκάτοικους στο σπίτι, ο “Βig Brother”, όπως παρακολουθήσαμε το βράδυ της Πέμπτης, 22 Οκτωβρίου από τη συχνότητα της τηλεόρασης ΣΙΓΜΑ.

Οι παίκτες μετά από  δύο περίπου μήνες εγκλεισμού, δεν γνώριζαν ποια είναι η κατάσταση που επικρατεί στον έξω κόσμο, με την είδηση αυτή να τους σοκάρει, και να τους "παγώνει".

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση που τους έκανε ο Μεγάλος Αδερφός αναφέρθηκαν τα ακόλουθα: “Στις 29 Αυγούστου, την ημέρα που μπήκατε στο σπίτι του Big Brother, τα συνολικά κρούσματα στην Ελλάδα ήταν λιγότερα από 10.000, ενώ είχαμε 260 θανάτους. Σήμερα τα κρούσματα έχουν φτάσει 27.334. Συγκεκριμένα, την Τετάρτη είχαμε 865 επιβεβαιωμένα κρούσματα, ενώ ο αριθμός των θυμάτων έχουν διπλασιαστεί. Έχουμε δηλαδή πάνω από 520 θανάτους. Εξαιρετικά κρίσιμη είναι η κατάσταση σε όλη τη χώρα. Σε τοπικό Lockdown έχει τεθεί η Καστοριά και η Κοζάνη και σε συναγερμό βρίσκονται Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Βοιωτία, Λάρισα και Γιάννενα. Ο Big Brother έχει επικοινωνήσει με τις οικογένειές σας και είναι όλοι καλά", είπε χαρακτηριστικά ο “Big Brother”.

Διαβάστε ακόμα: "Big Brother": Ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι προς αποχώρηση της εβδομάδας [βίντεο]

Μεταξύ άλλων, αλλαγές είχαμε και στην ψηφοφορία στο σπίτι, με τον Παναγιώτη Βαρουξή να κάτεχει το βέτο, και να σώζει από τη ψηφοφορία τον δίδυμο του αδερφό, Χρίστο, θέτοντας με αυτόν τον τρόπο τον ίδιο στη ψηφοφορία, αφού ήταν ο επόμενος στην τελική κατάταξη, με τη Ραμόνα. Δείτε πιο κάτω τα βίντεο:

Tags big brother, gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.4584 s (279 Queries.) // Parse time: 0.3439 s // Total time: 3.8022 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X