Emily In Paris: Πώς θα αποκτήσεις τις τέλειες μπούκλες της πρωταγωνίστριας


Emily In Paris: Πώς θα αποκτήσεις τις τέλειες μπούκλες της πρωταγωνίστριας

Η νέα σειρά του Netflix με την Lily Collins καθηλώνει με το στυλ της και την ομορφιά της.

Η νέα σειρά του Netflix που ήδη έχει αγαπηθεί από το κοινό δεν είναι άλλη από την "Emily in Paris" με πρωταγωνίστρια της Lily Collins. Η πολυσυζητημένη σειρά είναι το νέο εγχείρημα του 59χρονου παραγωγού Darren Star, που ήταν παραγωγός και του "Sex And The City", και είναι γεμάτη λάμψη και ομορφιά αλλά και stylish outfits και hairstyles.

Μιλώντας για τη σειρά, δεν θα μπορούσαμε να μη σταθούμε στις εμφανίσεις της πρωταγωνίστριας Lily Collins που ενσαρκώνει την Emily, τη νεαρή social media expert που καταφτάνει στη Γαλλική πρωτεύουσα από το μακρινό Σικάγο. Σε κάθε επεισόδιο εμφανίζεται με αψεγάδιαστο μακιγιάζ και με ένα πολύ χαρακτηριστικό της χτένισμα, που έγινε το σήμα κατατεθέν της: τις πάντα τέλεια χτενισμένες μπούκλες της. 

Δες βήμα-βήμα πώς θα πετύχεις κι εσύ τις τέλειες μπούκλες της Emily όπως μας τα παρουσίασε η madamefigarogr:

Προετοίμασε τα μαλλιά σου 

Τα μαλλιά πρέπει να είναι φρεσκολουσμένα ώστε να μην υπάρχει καθόλου λιπαρότητα στις ρίζες. Αν δεν έχει έχεις χρόνο γι' αυτό, μπορείς εναλλακτικά να χρησιμοποιήσεις ένα dry shampoo στις ρίζες για να τα φρεσκάρεις. Στέγνωσέ τα καλά με το πιστολάκι, γυρνώντας τα ανάποδα έτσι ώστε να αποκτήσουν όγκο. Μην αμελήσεις να εφαρμόσεις κάποιο προϊόν για την προστασία από τη θερμότητα, αφού το πιστολάκι και τα υπόλοιπα εργαλεία styling ενδέχεται να ταλαιπωρήσουν την τρίχα σου. Έπειτα, χτένισέ τα πολύ καλά. 

Χρησιμοποιήσε ένα ισιωτικό μαλλιών

Για να πετύχεις τον τέλειο κυματισμό της Emily, θα χρειαστείς ένα ισιωτικό μαλλιών. Χώρισε τα μαλλιά σου σε τμήματα και πάρε μια - παχιά - τούφα τη φορά. Τοποθέτησε το ισιωτικό στη ρίζα της και τύλιξέ τη γύρω από αυτό, κατεβάζοντας σιγά σιγά το σίδερο προς τα κάτω. Όταν φτάσεις στην άκρη της τούφας, άφησέ την ελεύθερη. Επανάλαβε το ίδιο σε όλα τα μαλλιά. 

Ψέκασε με ένα σπρέι φιξαρίσματος

Χρησιμοποίησε ένα σπρέι φιξαρίσματος σε όλη την επιφάνεια των μαλλιών και περίμενε λίγα λεπτά μέχρι να απορροφηθεί από την τρίχα το προϊόν. 

"Χάλασε" τις μπούκλες

Για να αποκτήσουν τα μαλλιά σου ένα πιο χαλαρό, wavy look 'n' feel, ήρθε η ώρα να... χαλάσεις τις τέλειες μπούκλες σου. Για να το κάνεις αυτό, πάρε μια χτένα με αραιά δόντια και χτένισε τα μαλλιά σου μέχρι οι μπούκλες να χαλαρώσουν και να πετύχεις ένα φυσικό αποτέλεσμα. Ψέκασε και πάλι με μια λακ για δυνατό κράτημα και λάμψη, και αν θες βάλε κάποιο ενυδατικό λάδι στις άκρες τους για να τις προστατεύσεις από τη ξηρότητα. Φυσικά, μπορείς να παραλείψεις αυτό το βήμα αν προτιμάς να είναι πιο στιλιζαρισμένες - η επιλογή είναι δική σου. 

Extra tip: Μπορείς να χρησιμοποιήσεις και ψαλίδι για μπούκλες εάν αυτό σε βολεύει καλύτερα, απλά έχε υπόψη σου ότι θα πρέπει να αφιερώσεις λίγο πιο πολύ χρόνο στο να τις... χαλάσεις.

Tags wave look, wave, hair, beauty, Emily in Paris, μαλλιά, ΜΠΟΥΚΛΕΣ, Ομορφια, Lily Collins


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1943 s (227 Queries.) // Parse time: 0.2212 s // Total time: 2.4154 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X