Η νέα συλλογή knitwear της Intimissimi προτείνει ότι θα χρειαστείτε για τη νέα σεζόν!


Η νέα συλλογή knitwear της Intimissimi προτείνει ότι θα χρειαστείτε για τη νέα σεζόν!

Τα απαραίτητα κομμάτια για κάθε γυναικεία γκαρνταρόμπα!   

Χαρακτηρίζεται από μοντέρνες γραμμές, μορφές και υλικά, έχοντας ως αποτέλεσμα εξαιρετικά αλλά και must-have κομμάτια για την γκαρνταρόμπα κάθε γυναίκας.

Τα νέα στιλ και τα υφάσματα που θα παρουσιαστούν αυτήν τη σεζόν, συμβαδίζουν με την τάση του layering όπου ένα ρούχο φοριέται πάνω από ένα άλλο και θα είναι βασικά κομμάτια που θα συνοδεύουν τις γυναίκες καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Η πρώτη συλλογή είναι η Ultralight with Cashmere και το ανάλαφρο αυτό υλικό είναι ιδανικό για μια πιο στενή εφαρμογή για την βάση του layer ενώ η συλλογή Wool & Silk με πιο έντονο βάρος, θα έχει μεγαλύτερη άνεση για το εξωτερικό layer. 

Ultralight with Cashmere – απαλό, ελαφρύ και βασικό

Το υλικό αυτό είναι τόσο απαλό στην αφή που σχεδόν ξεχνάς ότι είναι εκεί. Θυμίζει βελούδινο άγγιγμα και διατίθεται σε 4 διαφορετικά στιλ, δίνοντας σας την δυνατότητα να παίξετε με το κάθε ένα και να δημιουργήσετε διαφορετικά look, αφήνοντας και μια διακριτική παρουσία στο κατάλληλο εσώρουχο.

Στη συλλογή θα βρείτε must-have κομμάτια όπως κλασικό πουκάμισο που αν και σε αντρικό στυλ, έχει απαλή και θηλυκή αίσθηση. Ένα διαχρονικό κομμάτι παρουσιασμένο με φρέσκια ματιά από πολύτιμα νήματα εξαιρετικής ποιότητας συμβαδίζοντας με τα προσεγμένα πρότυπα ποιότητας της Intimissimi. Συνδυάζεται υπέροχα με όλα: κάτω από ένα casual μπλέιζερ, με μία μακριά ζακέτα, ή – γιατί όχι; με ένα 5-τσεπο τζιν.

Πρωταγωνιστικό ρόλο στη συλλογή έχει επίσης η μακρυμάνικη μπλούζα με χαμόγελο, ένα από τα βασικά κομμάτια της συλλογής τώρα και σε νέες αποχρώσεις, με το melange brown να έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο ανάμεσα στις νέες αποχρώσεις.

Σοφιστικέ και αισθησιακό, το κορμάκι μπαλαρίνα με το βαθύ του ντεκολτέ μπροστά και πίσω, εκφράζει με έναν ανάλαφρο τρόπο την πολύπλευρη προσωπικότητα του κομματιού. 

Και τέλος, το must-have ζιβάγκο, ακαταμάχητο κάτω από φαρδιά πουλόβερ για να θυμίζει την απαλότητα μιας ζεστής αγκαλιάς, ή φορεμένο μόνο του ή απλά κάτω από ένα σακάκι.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ μέχρι 25/10

Με αγορά 2 προϊόντων από την συλλογή Ultralight with Cashmere, μείωση 50% στο δεύτερο κομμάτι. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.  
 

Tags Intimissimi


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5766 s (234 Queries.) // Parse time: 0.3132 s // Total time: 2.8898 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X