Χριστιάνα Θεοδώρου: Ο πρωτότυπος τρόπος που επέλεξε να μάθει το φύλο του μωρού που περιμένει! [βίντεο]


Χριστιάνα Θεοδώρου: Ο πρωτότυπος τρόπος που επέλεξε να μάθει το φύλο του μωρού που περιμένει! [βίντεο]

Ο λόγος που επέλεξε τη χθεσινή ημέρα για να το ανακοινώσει  

Η Χριστιάνα Θεοδώρου και ο σύντροφός της, Σπύρος διανύουν μία πολύ όμορφη περίοδο στη σχέση τους καθώς σε λίγο καιρό θα υποδεχθούν στη ζωή τον πρώτο καρπό του έρωτά τους. 

Η εγκυμονούσα ηθοποιός, χθες, 15 Οκτωβρίου, επέλεξε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα υπέροχο βίντεο από το πάρτι που πραγματοποίησαν προκειμένου να μάθουν τόσο η ίδια όσο και το περιβάλλον τους το φύλο του μωρού τους. 

Το ζευγάρι περιμένει κοριτσάκι καθώς ροζ καπνός από αγωνιστικό αυτοκίνητο φανέρωσε το φύλο του μωρού τους με την ίδια, όπως βλέπουμε στο βίντεο να συγκινείται. 

Στη λεζάντα που συνόδευσε την ανάρτησή της αποκάλυψε πως το φύλο γνώριζε μόνο ο σύντροφός της ενώ κατόπιν επεσήμανε: “Ο λόγος που το μοιράζομαι όλο αυτό μαζί σας είναι γιατί σήμερα 15.10 - είναι η Παγκόσμια Ημέρα ευαισθητοποίησης για τη νεογνική απώλεια και την απώλεια κύησης... Δεν ξέρεις τι περνάει κάθε γυναίκα για να φέρει στο κόσμο το δικό της θαυματακι... κι ούτε χρειάζεται να μάθεις... Πιάσε την απλά από το χέρι και δείξε της πως δεν είναι μόνη”. Δείτε πιο κάτω το σχετικό βίντεο: 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by (@christianathe) on


 

 

Tags Χριστιάνα Θεοδώρου, gender reveal, showbiz, gossip, celebrities, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6902 s (248 Queries.) // Parse time: 0.4510 s // Total time: 3.1412 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X