Αυτός είναι ο best hairstylist στα 2α βραβεία "Beauty Awards 2020"


Αυτός είναι ο best hairstylist στα 2α βραβεία "Beauty Awards 2020"

Ο θεσμός ομορφιάς που καθιέρωσε η Madame Figaro Κύπρου.

Πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία τα 2α βραβεία "Beauty Awards 2020" που διοργάνωσε η Madame Figaro Κύπρου με παρουσιάστρια την Κατερίνα Στικούδη. Η βραδιά που ήταν αφιερωμένη αποκλειστικά στην ομορφιά έλαβε χώρα στο Αμφιθέατρο Σκαλί Αγλαντζιάς.

Στην κατηγορία best hairstylist της χρονιάς βραβεύτηκε ο κομμωτής, Γιώργος Τσάρλυ Ιωαννίδης. Το βραβείο απένειμε η Ελίνα Θεοδότου, Υπεύθυνη Εταιρικής και Κοινωνικής Ευθύνης των Υπεραγορών Αλφαμέγα.

O Γιώργος Τσάρλυς Ιωαννίδης είναι δημιουργός του Nanolab Hair στη Λευκωσία. Έκανε τα πρώτα του βήματα στην Ελλάδα και αργότερα στο Λονδίνο στις διάσημες σχολές κομμωτικής Vidal Sassoon και Allilon, ενώ ακολούθησαν άλλες σχολές στην Ευρώπη. Συνεργάζεται με περιοδικά μόδας, γνωστούς φωτογράφους, σχεδιαστές και διασημότητες.

Έχει βραβευτεί σε διαγωνισμούς ευρωπαϊκού επιπέδου, ενώ σημαντικός σταθμός στην καριέρα του είναι η συμμετοχή του σε παγκόσμιο διαγωνισμό στους 6 φιναλίστ που επιλέχθηκαν από περισσότερες από 16 χώρες. Το 2013 πήρε τον τίτλο του εκπαιδευτή σε μια παγκόσμια εταιρεία κομμωτικής.

Τώρα μοιράζεται τις γνώσεις του ως πρεσβευτής γι’ άλλο επώνυμο brand. Στην καριέρα του έχει συναντήσει και έχει δουλέψει με μεγάλα ονόματα κομμωτών στο εξωτερικό, οι οποίοι μοιράστηκαν πολλά μυστικά μαζί του, όπως και τη σκηνή για hair shows. Δείτε στο βίντεο τις πρώτες δηλώσεις του νικητή:

 

Tags best hairstylist, beauty awards 2020, madame figaro beauty awards 2020, beauty, hair, μαλλιά, Ομορφια, καλυτερος κομμωτης, γιωργος τσαρλυς ιωαννιδης, nanolab hair


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0408 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3716 s // Total time: 2.4124 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X