Θέλξια Βαλέρια Φραγκούδη: Η έκπληξη που επιφύλασσε στον σύζυγό της για τα γενέθλιά του [εικόνες & βίντεο]


Θέλξια Βαλέρια Φραγκούδη: Η έκπληξη που επιφύλασσε στον σύζυγό της για τα γενέθλιά του [εικόνες & βίντεο]

H τρυφερή εξομολόγηση που του έκανε.

Tα γενέθλια του συζύγου της, γιορτάζει η Θέλξια Βαλέρια Φραγκούδη, όπως είδαμε μέσα από τα stories που αναδημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, το βράδυ της Παρασκευής, 9 Οκτωβρίου.

H νεαρή Κύπρια influencer, επιφύλασσε στον αγαπημένο της μια έκπληξη, με τον ίδιο να έρχεται στο σπίτι και να βλέπει τη σύζυγο του να κρατάει στα χέρια της τη τούρτα του, ξαφνιάζοντάς τον.

Διαβάστε ακόμα: Θέλξια Βαλέρια Φραγκούδη: Η αλλαγή που έκανε στην εμφάνιση της και μας ενθουσίασε [εικόνες]

Πέρα από το βίντεο που εντοπίσαμε, η Θέλξια Βαλέρια Φραγκούδη, το πρωί του Σαββάτου, 10 Οκτωβρίου, ανήρτησε δυο εικόνες μαζί με τον σύζυγό της, στις οποίες η ίδια του εύχεται με τα πιο γλυκά της λόγια, αναφέροντας του τα εξής: "Πολλές φορές αναρωτιέμαι τι έχω κάνει τόσο καλά σε αυτή τη ζωή για να αξίζω να σε έχω, στην ισχυρότερη προσωπικότητα,στον πιο εργατικό άντρα, στην πιο γλυκιά ψυχή, στον πιο προστατευτικό σύζυγο, εύχομαι υγεία, γιατί ξέρω ότι μπορεί να πετύχει όλα τα υπόλοιπα. Χρόνια πολλά μωρό μου." 

Μάλιστα στο τέλος του βίντεο που είδαμε, η Θέλξια Βαλέρια Φραγκούδη, εύχεται στον σύζυγο της για τη ξεχωριστή του ημέρα, δίνοντας του ένα τρυφερό φιλί στα χείλη. Δείτε πιο κάτω τις σχετικές εικόνες και βίντεο:

 

 

 

Tags θελξια βαλερια φραγκουδη, διασημοι, gossip, showbiz, celebrities, χριστινος πιπης, γενεθλια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0003 s (1 Queries.) // Parse time: 0.0244 s // Total time: 0.0247 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X