Aphrodite Hills: Προορισμός που ταξιδεύει όλες τις αισθήσεις! 


Aphrodite Hills: Προορισμός που ταξιδεύει όλες τις αισθήσεις! 

Βρεθήκαμε στις υπέροχες εγκαταστάσεις και κατενθουσιαστήκαμε!  

Ήταν Παρασκευή μεσημέρι όταν ξεκίνησα για την Πάφο με τον ενθουσιασμό μου να είναι μεγάλος καθώς θα ήταν η πρώτη φορά που θα επισκεπτόμουν το Aphrodite Hills, όπου έτυχα πραγματικά υπέροχης και πολύ ζεστής φιλοξενίας. 

Με το που έφτασα στο Aphrodite Hills Hotel by Atlantica, η υποδοχή με έκανε να αισθανθώ ασφάλεια καθώς τα μέτρα προστασίας που εφαρμόζει το ξενοδοχείο είναι τα μέγιστα δυνατά και ήταν κάτι που μου έκανε εντύπωση μιας και δεν το είχα ζήσει ξανά τους τελευταίους μήνες. 

Το πρώτο πράγμα που έκανα αφού παρέλαβα τις αποσκευές μου στο δωμάτιο, ήταν να πάω αμέσως στο The Retreat Spa by Atlantica και να απολαύσω το χαλαρωτικό μασάζ που μου πρότειναν, ιδανικό για να αποβάλω την ένταση της εβδομάδας. Και εκεί τα μέτρα προστασίας ήταν καθησυχαστικά, ενώ όσον αφορά στη γνώση του προσωπικού, ρωτώντας ενημερώθηκα πως συνεχώς υπάρχει εκμάθηση νέων τεχνικών από καταρτισμένο άτομο που εργοδοτείται στο spa. 

Ο χώρος του Retreat Spa ήταν μία γαλήνια διέξοδος από το χάος της καθημερινότητας. Εξαιρετική θέα, ευωδιαστοί κήποι και σιντριβάνια συνέθεταν ένα σκηνικό απόλυτης χαλάρωσης. 

Εκτός από το χαλαρωτικό μασάζ που είχα την τύχη να απολαύσω, το Retreat Spa by Atlantica προσφέρει μία ποικιλία από τεχνικές μασάζ και εναλλακτικές θεραπείες για το σώμα και το πρόσωπο (Facials, Body Wraps, Exfoliations, Massages, Hydrotherapy, Stone Therapy, Manicures and Pedi­cures) με τη χρήση του spa brand “ELEMIS”, τα προϊόντα του οποίου αφήνουν μία απαλή αίσθηση στο δέρμα. 

Κατόπιν, απόλαυσα τον απογευματινό καφέ μου στο Golf Clubhouse Restaurant με θέα το απέραντο πράσινο και τα σημαιάκια του golf να κυματίζουν. Στο συγκεκριμένο εστιατόριο υπάρχει πληθώρα gourmet γευμάτων διεθνούς κουζίνας που μπορεί κανείς να απολαύσει παρακολουθώντας παράλληλα τους παίκτες golf να επιδίδονται στο αγαπημένο τους άθλημα. 

Μία τόσο όμορφη ημέρα δεν θα μπορούσε παρά να “κλείσει” με ένα εξίσου όμορφο δείπνο κάτω από τα αστέρια με το ελαφρύ φθινοπωρινό αεράκι να κάνουν το σκηνικό άκρως μαγευτικό. Επιλέξαμε την παραδοσιακή ταβέρνα "Πιθάρι" απολαμβάνοντας το εξαιρετικό φαγητό του σεφ Πολύβιου Πολυβίου, ο οποίος ανήκει  πλέον στη δυναμική ομάδα των βραβευμένων εστιατορίων του Aphrodite Hills Resort. Δοκιμάσαμε υπέροχα πιάτα με παραδοσιακά εδέσματα από κυπριακές πρώτες ύλες με τον σεφ να προσθέτει σύγχρονες πινελιές προσφέροντάς μας γευστική απόλαυση για τον ουρανίσκο. 

Αν είστε λάτρεις, ωστόσο, της διεθνούς κουζίνας στο Village Square Restaurants by Atlantica, θα βρείτε πληθώρα γαστρονομικών επιλογών, όπως το “Jasmine Restaurant” ταξιδεύοντάς σας σε ασιατικές γεύσεις, το “El Sabor” συστήνοντάς σας τη μεξικανική κουζίνα, μία ιταλική εμπειρία φαγητού στο εστιατόριο “Zimi Trattoria” και φυσικά για παραδοσιακή κυπριακή κουζίνα το εστιατόριο “Ladi and Rigani” περιμένει να σας υποδεχθεί. 

Λίγο πριν την αναχώρησή μου την επόμενη ημέρα, ήθελα πραγματικά να κάνω μία βόλτα στον χώρο του Aphrodite Hills Resort, ο οποίος χαρακτηρίζεται από άνεση και κομψότητα συνδυάζοντας την κλασσική και διαχρονική ομορφιά με μία σύγχρονη προσέγγιση. Διαθέτει συνολικά 290 δωμάτια, τα οποία βρίσκονται σε διάφορα σημεία των εντυπωσιακών κήπων ενώ προχωρώντας εντυπωσιάστηκα από τον χώρο της πισίνας και κατόπιν το υδροπάρκο που κάνει το ξενοδοχείο φιλικό και για οικογένειες με παιδιά. 

*Ευχαριστώ το Aphrodite Hills Hotel by Atlantica για τη φιλοξενία. 

Tags aphrodite hills, Aphrodite Hills Hotel by Atlantica, The Retreat Spa by Atlantica, Golf Clubhouse Restaurant, Village Square Restaurants by Atlantica, Ξενοδοχείο


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6177 s (252 Queries.) // Parse time: 0.3937 s // Total time: 3.0114 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X