Η Έβελυν Καζαντζόγλου αποκαλύπτει πως προέκυψε η συνεργασία με τον οίκο "Yves saint Laurent" [βίντεο]


Η Έβελυν Καζαντζόγλου αποκαλύπτει πως προέκυψε η συνεργασία με τον οίκο "Yves saint Laurent" [βίντεο]

Η πολύ σημαντική στιγμή στην καριέρα της!  

Η Έβελυν Καζαντζόγλου είναι μία από τις πιο πετυχημένες instagrammers στην ελληνική showbiz και πρόσφατα ο οίκος “Yves saint Laurent” την επέλεξε να είναι το κεντρικό πρόσωπο για τη νέα καμπάνια του αρώματός του. 

Διαβάστε ακόμα: Έβελυν Καζαντζόγλου: Μας δείχνει το πιο stylish hair look που μπορείς να φτιάξεις μόνη σου με πρέσα [βίντεο]

Το γνωστό μοντέλο σε σύνδεση μέσω skype που είχε με την εκπομπή “Με αγάπη Χριστιάνα” αποκάλυψε πως προέκυψε αυτή η πολύ τιμητική συνεργασία.

“Η συνεργασία ήρθε γιατί ξεκινήσαμε κάτι πολύ ωραίο με την Yves saint Laurent. Πήγε πάρα πολύ καλά, ήταν πάρα πολύ καλοί οι συνεργάτες. Όταν μου περιέγραψαν το συγκεκριμένο concept, επειδή το έχει κάνει η Dua Lipa στο εξωτερικό, το βρήκα φανταστικό ότι θα μπορούσαμε να το κάνουμε και εμείς […] Το κάναμε σε μία πολύ μικρότερη παραγωγή όπως εκείνη του εξωτερικού. Οπότε είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι γιατί πήγε πολύ καλά και έγινε και viral […] Αυτό έγινε σε ένα λατομείο στην Ελλάδα”, είπε η Έβελυν Καζαντζόγλου. Δείτε πιο κάτω το σχετικό απόσπασμα καθώς και την εν λόγω διαφήμιση: 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Evelyn Kazantzoglou Official (@evelynkazantzoglou) on


 

Tags Έβελυν Καζαντζόγλου, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, showbiz κύπρος, Yves Saint Laurent


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5890 s (252 Queries.) // Parse time: 0.4071 s // Total time: 2.9961 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X