Σου δείχνω πως επεξεργάζομαι τις φωτογραφίες μου στο instagram! 


Σου δείχνω πως επεξεργάζομαι τις φωτογραφίες μου στο instagram! 

Η ζωή μας περιτριγυρίζεται από φίλτρα!   

Πλέον έχουμε καταλάβει όλοι ότι ζούμε σε μία εποχή που τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εξαπλώνονται σε όλες τις ηλικιακές ομάδες, κυρίως στους εφήβους. Το κατά πόσο επηρεάζουν θετικά ή αρνητικά είναι ένα ζήτημα που απαιτεί πολλή έρευνα, παρόλα αυτά δεν θα σας τρελάνω με θεωρίες μιας που όλοι έχουμε τη δική μας άποψη αλλά και την κρίση στο να καταλήξουμε εάν όντως κάνουν κακό ή όχι. 

Σήμερα θα σου γράψω για τα φίλτρα και τα edit tools του instagram. Αχ αυτά τα φίλτρα! Η ζωή μας πλέον έχει καταντήσει να περιτριγυρίζεται από "ψεύτικες" φωτογραφίες ή αν θέλεις από φωτογραφίες που δεν αντικατοπτρίζουν την αληθινή εικόνα. Όλα αυτά τα φίλτρα λοιπόν έρχονται για να καλύψουν τις ανασφάλειες και τα ψεγάδια κυρίως από γυναίκες και νέα κορίτσια. Φίλτρα τα οποία γίνονται εμπόδιο από το αποδεχτούμε και να αγαπήσουμε το σώμα μας και την όψη μας όπως είναι. Εγώ σου λέω λοιπόν να αγαπήσεις εσένα έτσι όπως είσαι και να αγκαλιάσεις τις ατέλειες σου (αυτό το λέω και στον εαυτό μου να ξέρεις!). 

Κάνεις λοιπόν scroll down στο timeline του λογαριασμού σου, βλέπεις μία φωτογραφία, λες wow και αυτομάτως πατάς και ένα like. Η αμέσως επόμενη σκέψη που κάνεις είναι πως και εσύ θες να έχεις μία αντίστοιχη φωτογραφία, η οποία θα συγκεντρώσει πολλά likes και θετικά σχόλια. Υπάρχουν πολλά "κόλπα" για να πετύχεις το τέλειο αποτέλεσμα, είτε αυτά είναι τα διάφορα apps που κυκλοφορούν ή ακόμα και τα presets που έχουν "κατακλύσει" την αγορά.  

Προσωπικά χρησιμοποιώ μόνο ένα app και αυτό είναι το Lightroom. Εκεί μπορείς να κάνεις πολλά και να πετύχεις το τέλειο αποτέλεσμα, παρόλα αυτά αν θέλεις να κρατήσεις τη φωτογραφία σου όσο πιο φυσική γίνεται τότε μπορείς να πειραματιστείς μόνο με τα χρώματα και κυρίως με την φωτεινότητα. Να ξέρεις ότι το σωστό φως όταν θα βγάλεις τη φωτογραφία είναι το Α και το Ω. Γι’ αυτό καλύτερα να βγάζεις τις φωτογραφίες σου πριν νυχτώσει έτσι ώστε η επεξεργασία της να είναι ακόμα πιο εύκολη. 

Πιο κάτω σου δείχνω μερικά "before and after (πριν και μετά)", στα οποία έχω φτιάξει μόνο τα χρώματα και κυρίως τη φωτεινότητα. 

Υ.Γ. Απέφυγε τα τοξικά φίλτρα που στρεβλώνουν την πραγματικότητα και το μόνο που κάνουν είναι να δημιουργούν ανασφάλειες κυρίως στα νέα παιδιά. 

Love, 

K. xx
 

Tags Κλέλια Γιασεμίδου, φίλτρα, instagram, διασημοι, blog, BLOGGER, showbiz, gossip, celebrities, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.7519 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3929 s // Total time: 2.1448 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X