Κύνθια Παυλίδου: Το συγκινητικό αντίο στη μητέρα της, Άλκηστις


Κύνθια Παυλίδου: Το συγκινητικό αντίο στη μητέρα της, Άλκηστις

Οι λεπτομέρειες της κηδείας της σπουδαίας ηθοποιού.

Ο Θάνατος της Άλκηστις Παυλίδου τα ξημερώματα της Δευτέρας, 5 Οκτωβρίου, σκόρπισε απέραντη θλίψη τόσο στην οικογένεια της, οσο και στον υπόλοιπο κόσμο, καθώς η αγαπημένη μας ηθοποιό, μας συντρόφευε όλα αυτά τα χρόνια, μέσα από τους διάφορους ρόλους που ενσάρκωνε, κάνοντας μας να την νιώθουμε οικεία.

Η κόρη της, Κύνθια Παυλίδου, θέλησε να την αποχαιρετήσει, με λίγα λόγια βγαλμένα μέσα από την καρδιά της για να την συντροφεύουν στο “ταξίδι” της.

Χαρακτηριστικά έγραψε: “Έτσι θα σε θυμάμαι πάντα... Μ αυτό το χαμόγελο...Χαρούμενη, αισιόδοξη, δοτική, αγαπησιάρα, ψυχάρα...Ότι κ να γράψω είναι λίγο για σένα ΜΑΝΟΥΛΑ μου...Ψυχή μου εσύ...Σ ευχαριστώ...Για όλα...”.

Eνώ σε επόμενο της post στο Facebook, η Κύνθια Παυλίδου ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους για τις λεπτομέρειες, της κηδείας, της μητέρας της: “Η κηδεία της πολυαγαπημένης μας μανούλας θα γίνει αύριο Τρίτη 6/10 στο κοιμητήριο Κωνσταντίνου και Ελένης στις 15.00. Λόγω των περιοριστικών μέτρων δεν θα δεχτούμε συλλυπητήρια. Σας ευχαριστώ θερμά για την αγάπη σας και τις όμορφες σας ευχές για την ψυχούλα της μανούλας μας".



# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2492 s (235 Queries.) // Parse time: 0.3473 s // Total time: 2.5965 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X