Chrissy Teigen: Οι συγκλονιστικές φωτογραφίες που δημοσίευσε από το χειρουργείο μετά την αποβολή της


Chrissy Teigen: Οι συγκλονιστικές φωτογραφίες που δημοσίευσε από το χειρουργείο μετά την αποβολή της

Αγκαλιά με το νεκρό μωρό της   

Την πιο δύσκολη στιγμή της ζωής της βίωσε πρόσφατα η Chrissy Teigen, γνωστή Αμερικανίδα μοντέλο, η οποία απέβαλε στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Η ίδια αντιμετώπισε αιμορραγία με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί επιπλοκή στο έμβρυο και να χρειαστεί χειρουργείο. 

Τις συγκλονιστικές στιγμές που βίωσε μαζί με τον σύζυγό της, θέλησε να μοιραστεί μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram βρίσκοντας το κουράγιο και τη δύναμη να στείλει μήνυμα σε όλες τις γυναίκες που ενδεχομένως να περνούν μία αντίστοιχη κατάσταση. 

Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε βλέπουμε τον πόνο στο πρόσωπό της, ενώ συγκλονιστήκαμε με την εικόνα να έχει στην αγκαλιά της το νεκρό μωρό της. 

“Είμαστε σοκαρισμένοι και αντιμετωπίζουμε τεράστιο πόνο που δεν βιώσαμε ξανά. Δεν καταφέραμε να σταματήσουμε την αιμορραγία… Ποτέ δεν είχαμε αποφασίσει τα ονόματα των παιδιών μας πριν φύγουμε με εκείνα από το νοσοκομείο. Αλλά για κάποιον λόγο, αρχίσαμε να λέμε για αυτό το μικρό πλασματάκι το όνομα Jack. Συνεπώς θα είναι για πάντα ο Jack μας. Ο Jack προσπάθησε τόσο πολύ να γίνει μέλος της οικογένειάς μας και θα είναι για πάντα […] Στον Jack μας… Λυπάμαι τόσο πολύ που τα πρώτα λεπτά στη ζωή σου υπήρξαν τόσες επιπλοκές και που δεν σου δώσαμε το σπίτι που χρειαζόσουν για να επιβιώσεις. Θα σε αγαπάμε για πάντα”, έγραψε η Teigen στην ανατριχιαστική ανάρτησή της. Δείτε στην πιο κάτω gallery τις εικόνες που εντοπίσαμε στα social media: 
 

Tags Chrissy Teigen, showbiz, gossip, celebrities, αποβολη, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6145 s (249 Queries.) // Parse time: 0.4221 s // Total time: 3.0366 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X