Θωρακίστε τον οργανισμό σας με το βραβευμένο Ortis Propex Winter Protection


Θωρακίστε τον οργανισμό σας με το βραβευμένο Ortis Propex Winter Protection

Διαβάστε αναλυτικά 

Βραβευμένο με Bronze Award, στην κατηγορία Food supplement of the Year, το Ortis Propex Winter Protection θα είναι ο σύμμαχος όλης της οικογένειας, εφόσον συμβάλλει στην καλή υγεία του αναπνευστικού και βοηθά στην ενίσχυση της φυσικής άμυνας του οργανισμού. 

H κριτική επιτροπή των 1ων Cyprus Wellness Awards, αποτελούμενη από 39 προσωπικότητες όπως: Διακεκριμένοι Ακαδημαϊκοί, Εκπρόσωποι Συλλόγων και Φορέων, Managers και Επαγγελματίες του Wellness, επέλεξαν και βράβευσαν το Ortis Propex Winter Protection Food Supplement of the year – Bronze Award. 

Το σιρόπι Ortis Propex Winter protection, με 100% φυσικής προέλευσης συστατικά αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα προϊόντα της σειράς Propex  και είναι κατάλληλο για όλη την οικογένεια, και συγκεκριμένα για παιδιά 3ων ετών και άνω αλλά και ενήλικες. 

Xάρη στον μοναδικό συνδυασμό της πρόπολης και των φυσικών του συστατικών και συμβάλλει σημαντικά στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος και της φυσικής άμυνας του οργανισμού: 

•    Έχει υψηλή περιεκτικότητα σε πρόπολη, γνωστή για την αντιβακτηριδιακή και αντιϊική της δράση
•    Ο συνδυασμός Elderberry και βιταμίνης D το κάνει ξεχωριστό και είναι ιδανικός για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος 
•    Ο σαμπούκος υποστηρίζει την άμυνα του οργανισμού
•    Το πελαργόνιο και το ερύσιμο προάγουν την καλή υγεία του αναπνευστικού

Με υπέροχη γεύση κεράσι που αρέσει στα παιδιά, το Ortis Propex Winter protection θα είναι ο καλύτερός σύμμαχος στην επιστροφή στο σχολείο, στη δουλειά, στην ενδυνάμωση του οργανισμού και στην θωράκισή του από τις ιώσεις και το κοινό κρυολόγημα. 

Μπορείτε να δείτε όλη τη σειρά προϊόντων της Ortis εδώ: ortis.com/cy_el

Διατίθεται στα φαρμακεία σε όλη την Κύπρο και online στο EvZeen.com από την εταιρεία Μ.Σ.Ιακωβίδης, μέλος του Ομίλου MSJ. 
 

Tags Ortis Propex Winter Protection


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2059 s (230 Queries.) // Parse time: 0.2248 s // Total time: 2.4307 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X