Αλεξάνδρου – Ευριπίδου: Ο νονός του γιου τους μας έδειξε το προσωπάκι του! [εικόνα]


Αλεξάνδρου – Ευριπίδου: Ο νονός του γιου τους μας έδειξε το προσωπάκι του! [εικόνα]

Το όμορφο στιγμιότυπο από τη βάπτιση του μικρού Νικόλα!  

Το Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε στον Μονιάτη η βάπτιση του μικρού Νικόλα, του γιου του Νεκτάριου Αλεξάνδρου και της Κωνσταντίνας Ευριπίδου. 

Διαβάστε ακόμα: Νεκτάριος Αλεξάνδρου: Μοιράστηκε τα δικά του αγαπημένα στιγμιότυπα από τη βάπτιση του γιου του

Νονός του νεοφώτιστου γιου του ζευγαριού ήταν ο αδερφό της παρουσιάστριας, Λευτέρης Ευριπίδου, ο οποίος νωρίτερα σήμερα θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους στο instagram ένα τρυφερό στιγμιότυπο με τον βαφτιστικό του. 

Στη λεζάντα που συνόδευσε την εικόνα έγραψε: “Μια ευχή θα σου χαρίσω αντράκι μου γλυκό από σήμερα η ζωή σου να ‘χει άστρο φωτεινό. Ρόδινα τα όνειρά σου και ευτυχία παντοτινή ιδιαίτερα η καρδιά σου ποτέ να μην πληγωθεί. Πάντα δίπλα σου, και στις χαρές σου αλλά και στις λύπες”.

Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου σχολίασε κάτω από την ανάρτηση: “Σας αγαπώ” και ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου: “Ποιητή μου εσύ! ΤΕΛΕΙΟ αρφούη μου. Ευχαριστούμε που είσαι τατάκης του Νικόλα”. Δείτε πιο κάτω τη σχετική εικόνα που εντοπίσαμε στα social media: 


 

Tags Κωνσταντίνα Ευριπίδου, λευτερης ευριπιδου, διασημοι, Νεκτάριος Αλεξάνδρου, showbiz, gossip, celebrities, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2702 s (230 Queries.) // Parse time: 0.3017 s // Total time: 2.5719 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X