"Big Brother": Συγκλόνισε η Σοφία Δανέζη μιλώντας για τον χαμό του πατέρα της [βίντεο]


"Big Brother": Συγκλόνισε η Σοφία Δανέζη μιλώντας για τον χαμό του πατέρα της [βίντεο]

Δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυα της.

Μια εκ βαθέων εξομολόγηση πρόκειται να κάνει στο αποψινό επεισόδιο του “Big Brother”, η Σοφία Δανέζη, μέσα από τη συχνότητα της τηλεόρασης ΣΙΓΜΑ.

Η διαγωνιζόμενη σε αυτή τη κατάθεση ψυχής, συζητά με τον “Mεγάλο Αδερφό” για τα άτομα τα οποία τις λείπουν αυτή τη στιγμή που βρίσκεται στο παιχνίδι, με την ίδια να είναι φανερά συγκινημένη.

Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε στον πατέρα της, ο οποίος έφυγε από τη ζωή, μιλώντας για τη σχέση που είχαν, προσπαθώντας ταυτόχρονα να συγκρατήσει τα δάκρυα της.

Χαρακτηριστικά είπε: “Hμουν 25 όταν έφυγε. Όταν αρρώστησε για δυο χρόνια τρέχαμε πάρα πολύ μαζί. Τα έζησα όλα μαζί μου αν και φυσικά ο άνθρωπος έφυγε. Όταν έφυγε ο πατέρας μου… έχασα τον πατέρα μου».

"Ήταν πολύ δύσκολα αυτά τα δυο χρόνια. Πάρα πολύ. Όσα χρόνια κι αν περάσουν, δεν μπορείς να μιλήσεις για αυτό το πράγμα. Όταν χάνεις τον πατέρα σου ή την μάνα σου, δεν είναι εύκολο πράγμα να συζητάς. Πέρασαν τόσα χρόνια και ακόμα δεν μπορώ να μιλάω για αυτό. Δεν είναι εύκολο" εξομολογήθηκε, βουρκωμένη, η Σοφία Δανέζη.

Και συνέχισε:  "Ήταν πολύ δύσκολα και τα δύο αυτά χρόνια και μετά ακόμα πιο δύσκολα. Ήμασταν εγώ και ο πατέρας μου στην Ελλάδα και σχεδόν τον ενάμισι χρόνο τον ζήσαμε μέσα στο νοσοκομείο. Ήταν ένας πολύ δυνατός άνθρωπος και έφυγε ουσιαστικά στα χέρια μου από καρκίνο. Ένας άνθρωπος που έχει καρκίνο, έλιωσε και το ζούσα μαζί του”. Δείτε πιο κάτω το απόσπασμα που μας συγκόνισε: 

 

Παρακολουθείστε όλες τις εξελίξεις στο σπίτι του “Big Brother” απόψε στις 21:15 από το ΣΙΓΜΑ.

 

Tags gossip, showbiz, celebrities, σοφια δανεζη, big brother


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5874 s (232 Queries.) // Parse time: 0.2278 s // Total time: 2.8153 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X