Νέο άρωμα Idôle l'Intense της Lancôme


Νέο άρωμα Idôle l

Εκτοξεύστε την επιτυχία σας, κάντε τον κόσμο να λάμψει.

Η Lancôme δεχόταν ανέκαθεν έμπνευση από τις γυναίκες. Το 2019 δημιούργησε το Idôle, ένα επαναστατικό άρωμα, εμπνευσμένο από τις σύγχρονες γυναίκες, μια γενιά που αμφισβητεί το κοινωνικό κατεστημένο και γράφει τους δικούς της κανόνες επιτυχίας. Από το δροσερό και καθαρό αρωματικό μονοπάτι μέχρι το εμβληματικό μπουκάλι του, το Idôle θέτει ένα νέο πρότυπο στον κόσμο των αρωμάτων. Ένα χρόνο μετά, η σαγηνευτική πεμπτουσία του Idôle επιστρέφει αυτή τη φορά πιο τολμηρή, πιο θαρραλέα. Το Idôle l'intense είναι ένα αισθησιακό, chypre floral άρωμα.

Το Idôle l'intense είναι ένα σύμβολο σαν φλόγα που περνά από γυναίκα σε γυναίκα και πυροδοτεί τα όνειρα τους. Η Lancôme γνωρίζει ότι οι νίκες μας είναι πολλά π ερισσότερ α από απλά ατομικά επιτεύγματα. Το Idôle l'intense συμβολίζει ένα απλό μήνυμα: "Together we can, together we will: I can, we will".

Πιο δυνατό, πιο ακατα μάχητο: το Idôle l'intense είναι άμεσα αναγνωρίσιμο κι αξέχαστο, χάρη στις σαγηνευτικές αρωματικές του νότες. Βασισμένο σε τρεις αρωματικούς πυλώνες, το Idôle l'intense ενισχύει τη φυσική ομορφιά  των λουλουδιών. Το τριαντάφυλλο εμβληματικό σύμβολο της Lancôme εξελίσσεται μέσα από το απολαυστικά απαλό absolute τρι αντάφυλλου της Grasse και το δροσερό πράσινο άρωμα του αιθέριου ελαίου ροδοπέταλων από την Isparta.

Αρωματική σύνθεση

Το Idôle l'intense βασίζεται σε πρώτες ύλες που προέρχονται από βιώσιμες πηγές και δημιουργούνται ειδικά για τη Lancôme χρησιμοποιώντας μοναδικές μεθόδους εκχύλισης. Το αιθέριο έλαιο ροδοπέταλων Ισπάρτας (Τουρκία), εντάσσεται από το 2018 στο πιστοποιημένο πρόγραμμα βιώσιμης ανάπτυξης For Life που αποσκοπεί στη βελτίωση της θετικής επίπτωσης του κλάδου στην κοινωνία, στην οικονομία και το περιβάλλον, καθώς και στην προβολή του ρόλου και της αναγνώρισης των περισσότερων από 100 γυναικών που συμμετέχουν στην παραγωγή του.

Η νότα πατσουλί στην καρδιά του αρώματος (από το νησί Sulawesi στην Ινδονησία) προέρχεται από μια βιομηχανία που καταβάλλει σκληρές προσπάθειες, για να βελτιστοποιήσει τις γεωργικές πρακτικές της και να εκσυγχρονίσει τις υποδομές της, ώστε να μειώσει την κατανάλωση ενέργειας. Οι αγρότες εκπαιδεύονται, ώστε να εφαρμόζουν ορθές γεωργικές πρακτικές. Μια μέθοδος εκχύλισης και επ εξεργ ασίας, που έχει αναπτυχθεί αποκλειστικά για τη Lancôme, αναδεικνύει τη γήινη πλευρά του πατσουλί, αποκαλύπτοντας τόνους κακάου και δέρματος πάνω από μια κεχριμπαρένια νότα βάσης. Το πρόγραμμα προμηθειών προωθεί ένα επιχειρηματικό μοντέλο ενίσχυσης των αγροτών, αγοράζοντας έλ αιο πατσουλί αντί για φύλλα πατσουλί.

Το εκχύλισμ α βανίλιας Μαδαγασκάρης επίσης είναι βιώσιμης προμήθειας και παράγεται αποκλειστικά για τη Lancôme. Αυτό το εκχύλισμ α, που προμηθεύεται με απόλυτη ευσυνειδησία, λαμβάνεται με μια επαναστατική τεχνολογία εκχύλισης, η οποία επιτρέπει να αξιοποιούμε το πλήρες οργανοληπτικό προφίλ στην καρδιά της πρώτης ύλης. Αποκαλύπτει μια απολαυστική νότα βανίλιας κι ενθουσιάζει τις αισθήσεις αναδίδοντας βαθείς, μυστηριώδεις και θερμούς παλμούς.

Tags perfume, beauty, lancome, lancome Idôle l'Intense, Ομορφια, αρωμα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.4015 s (252 Queries.) // Parse time: 0.3879 s // Total time: 3.7893 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X