Μαντώ Γαστεράτου: Βάφτισε τον γιο της και ξετρελαθήκαμε με τη διακόσμηση [εικόνες]


Μαντώ Γαστεράτου: Βάφτισε τον γιο της και ξετρελαθήκαμε με τη διακόσμηση [εικόνες]

Το φωτογραφικό άλμπουμ της βάφτισης.

Σε ένα παραμυθένιο σκηνικό η Μαντώ Γαστεράτου και ο σύζυγος της, Νίκο Ισηγόνη, βάφτισαν τον γιο τους, Γιώργο, χθες, Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου.

Στη βάφτιση σύμφωνα με πληροφορίες παρευρέθηκαν μόνο οι οικογένειες του ζευγαριού, καθώς και πολύ στενοί τους φίλοι, αφού λόγω των μέτρων κατά του κορωνοιου, μόνο 20 άτομα μπορούσαν να έχουν κοντά τους.

Διαβάστε ακόμα: Μαντώ Γαστεράτου: Μας έβαλε στο παραμυθένιο δωμάτιο του γιου της [εικόνες]

Στο post που δημοσίευσε η Ελληνίδα παρουσιάστρια στο instagram, μοιράστηκε με τους ακόλουθους στιγμιότυπά από την υπέροχη ημέρα τους, με τη διακόσμηση του χώρου να είναι αυτή που κατάφερε να τραβήξει τα βλέμματα.

Συγκεκριμένα σχολίασε τα εξής: “Μια από τις πιο γλυκές ημέρες της ζωής μου. Να μας ζήσεις αστέρι μου! Γιε μου! Γιώργο μου! Στην ζωή μου έχω την ευλογία να έχω καλούς ανθρώπους δίπλα μου! Ανθρώπους με ζεστή καρδιά, που θα κάνουν το κάτι παραπάνω για σένα, που θα σε φροντίσουν σαν να είσαι δικός τους άνθρωπος, που θα κάνουν αυτές τις όμορφες, ξεχωριστές ημέρες της ζωής σου να είναι παραμύθι...Σοφία μου, Νίκη μου, Στέλιο μου δεν ξέρω πως να σας ευχαριστήσω! Το ζήσαμε σαν παραμύθι, εμείς οι παππούδες και οι γιαγιάδες, οι νονοί μας και τ' αδέρφια μας! ΛΙΓΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟΙ ΜΑ ΑΛΗΘΙΝΟΙ...”.  Δείτε τις εικόνες που δημοσιεύθηκαν στην πιο κάτω gallery:

 

Tags gossip, showbiz, celebrites, διασημοι, Μαντώ Γαστεράτου, βαφτιση, Διακοσμηση


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.8780 s (249 Queries.) // Parse time: 0.4165 s // Total time: 2.2945 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X