"The Voice": Οι διαγωνιζόμενοι που "έκλεψαν" τα βλέμματα στο χθεσινοβραδινό blind audition επεισόδιο! 


"The Voice": Οι διαγωνιζόμενοι που "έκλεψαν" τα βλέμματα στο χθεσινοβραδινό blind audition επεισόδιο! 

Η έντονη διεκδίκηση των κριτών και τα blocks που μπέρδεψαν τους παίκτες  

Το βράδυ της Κυριακής, 27 Σεπτεμβρίου παρακολουθήσαμε το τρίτο επεισόδιο blind audition του “The Voice” που προβάλλει η τηλεόραση ΣΙΓΜΑ. 

Αρκετοί επίδοξοι τραγουδιστές ανέβηκαν στη σκηνή του talent show διεκδικώντας μία θέση στα live του “The Voice” και μία ευκαιρία να πραγματοποιήσουν το όνειρό τους στη μουσική. 

Η Κωνσταντίνα Κούτρα που ασχολείται επαγγελματικά με τον χορό έκανε τους coaches να ανέβουν στη σκηνή και να χορέψουν μαζί της διεκδικώντας την έντονα, με εκείνην να επιλέγει την ομάδα του Σάκη Ρουβά, ο οποίος επεσήμανε πως θα είναι το pop αστέρι της ομάδας του. 

 

 

Έντονα διεκδικήθηκε και η Έλενα Τσιγάρα, η οποία επιθυμούσε να ενταχθεί στην ομάδα της Έλενας Παπαρίζου, ωστόσο, αυτό δεν μπορούσε να συμβεί καθώς την είχε μπλοκάρει ο Πάνος Μουζουράκης και αυτή επέλεξε τον Σάκη Ρουβάς. 

 

 

Ο Στέργιος Νταουσανάκης, ο οποίος είχε συμμετάσχει στο παρελθόν στο Greek Idol και στο X-Factor δεν κατάφερε να πείσει τους τέσσερις coaches με τον Μουζουράκη να απογοητεύεται που δεν γύρισε καθώς τον γνώριζε και είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν.

 

 

Τέλος, ο νεαρός Μάνος Γεωργιάδης από την Κοζάνη δεν συνεχίζει στο “The Voice”καθώς όπως του επεσήμανε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη δεν έχει προσωπικότητα στον τρόπο που τραγουδάει μιμούμενος τον Στράτο Διονυσίου. 

 

 

Tags the voice, διασημοι, ΣΙΓΜΑ, showbiz, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6255 s (229 Queries.) // Parse time: 0.2155 s // Total time: 2.8410 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X