Milan Fashion Week: Το ντεφιλέ του οίκου Moschino έκλεψε την παράσταση


Milan Fashion Week: Το ντεφιλέ του οίκου Moschino έκλεψε την παράσταση

Ήταν ίσως ότι καλύτερο είδαμε στο Milan Fashion Week φέτος.

Η αλήθεια είναι ότι ο Jeremy Scott, καλλιτεχνικός διευθυντής του ιταλικού οίκου Moschino είναι ιδιαίτερα εφευρετικός στις επιδείξεις μόδας που παρουσιάζει. Τι κι αν φέτος οι συνθήκες του κορωνοϊού απαιτούσαν ψηφιακή παρουσίαση της συλλογής, ο Jeremy δεν πτοήθηκε, ετοίμασε ένα πολύ ιδιαίτερο φιλμ για την παρουσίαση της Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021 συλλογής του οίκου Moschino.

Στο φιλμ πρωταγωνιστούν μαριονέτες, οι οποίες είναι ντυμένες με δημιουργίες του οίκου και κάνουν πασαρέλα μπροστά σ' ένα κοινό από διάσημους καλεσμένους– μαριονέτες, ανάμεσα τους και η Anna Wintour. Έτσι κάθε δημιουργία του Jeremy Scott έγινε σε μικρογραφία χωρίς όμως να χάσει ούτε και μια από τις λεπτομέρειες της.

Η συλλογή για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021 ονομάζεται "No strings Attached» και αποτελείται από ρούχα που συνδυάζουν το ρομαντικό με το glam στοιχείο. Τούλι, δαντέλα, φιόγκοι αλλά και ημιπολύτιμοι λίθοι είναι τα στοιχεία που κυριαρχούν στην συλλογή και μαρτυρούν πως έμπνευση του σχεδιαστή ήταν ο 18ος αιώνας. Δες στην πιο κάτω gallery κάποιες από τις δημιουργίες:

Tags milan fashion week, Moschino, fashion, style, trend, FASHION NEWS, μόδα, στυλ, ταση


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.3807 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2981 s // Total time: 3.6788 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X