The Hair Training Project του Χρίστου Αρτεμίου έρχεται για πρώτη φορά στη Λευκωσία


The Hair Training Project του Χρίστου Αρτεμίου έρχεται για πρώτη φορά στη Λευκωσία

Εκπαιδευτικό σεμινάριο για επαγγελματίες κομμωτές. 

Το The Hair Training Project, η σειρά εκπαιδευτικών σεμιναρίων τα οποία διοργανώνει ο επιτυχημένος κομμωτής, Χρίστος Αρτεμίου και τα οποία στέφθηκαν με μεγάλη επιτυχία στη Λεμεσό, έρχονται επιτέλους στη Λευκωσία.

Για μία μόνο μέρα, επαγγελματίες κομμωτές οι οποίοι θα λάβουν μέρος στο εκπαιδευτικό σεμινάριο, θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν αλλά και να εκπαιδευτούν σε νέες τεχνικές, τάσεις και χτενίσματα για νυφικά και βραδινά στυλ μαλλιών.  

Το σεμινάριο, το οποίο θα διαρκέσει συνολικά 7 ώρες, αποτελείται από 5 ώρες παράδοσης και παρακολούθησης και 2 ώρες πρακτικής εξάσκησης. Όλοι οι εκπαιδευόμενοι θα παραλάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης του σεμιναρίου.  

Το workshop θα πραγματοποιηθεί στις 28 Σεπτεμβρίου στο L'Oreal Technical Centre στη Λευκωσία με περιορισμένο αριθμό θέσεων. Αν θέλεις κι εσύ να εκτοξεύσεις την καριέρα σου στην κομμωτική, εξασφάλισε τη θέση σου τώρα στο τηλ. 7777 6009.  

Λίγα λόγια για τον Χρίστο Αρτεμίου

Ο Χρίστος Αρτεμίου είναι κορυφαίος Κύπριος κομμωτής, επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης του κομμωτηρίου Artemiou Hair Designs στη Λεμεσό - ένας φιλόξενος, μοντέρνος και ανοιχτός χώρος με ήρεμη και ευφάνταστη ατμόσφαιρα, και ο οποίος θέτει ένα νέο στάνταρ στον τομέα πρωτοπορώντας συνεχώς με καινοτόμες δράσεις και υπηρεσίες.

Tags The Hair Training Project,χριστος αρτεμιου,μαλλιά,Ομορφια,κομμωτης,σεμιναριο κομμωτική,beauty,hair


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 4.3272 s (228 Queries.) // Parse time: 0.3287 s // Total time: 4.6559 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X