Γιώργος Καραμίχος: Επέστρεψε στην Ελλάδα και έκανε μια σπάνια εξομολόγηση για τα παιδιά του [βίντεο]


Γιώργος Καραμίχος: Επέστρεψε στην Ελλάδα και έκανε μια σπάνια εξομολόγηση για τα παιδιά του [βίντεο]

Ποιος τον προέτρεψε να πάει στην Αμερική για να κάνει καριέρα; 

Φιλοξενούμενος σε μια από τις ελάχιστες εμφανίσεις του στην τηλεόραση έκανε ο Γιώργος Καραμίχος μέσα από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά, "Το Πρωινό".

Ο γνωστός Έλληνας ηθοποιός, ο οποίος τα τελευταία οκτώ χρόνια ζούσε μόνιμα στην Αμερική, κατακτώντας με τον τρόπο του, τα όνειρά του, επέστρεψε πίσω στην Ελλάδα για επαγγελματικούς λόγους, φανερά ενθουσιασμένος, καθώς όπως δήλωσε του είχε λείψει η πατρίδα του. 

Μάλιστα ανέφερε και τον λόγο που τον οδήγησε να πάρει αυτή την απόφαση και να εγκαταλείψει την Ελλάδα, λέγοντας: “Για την Αμερική έφυγα πρώτη φορά το 2012 με την υποτροφία για τη σχολή και μετά από έξι μήνες μου έκαναν εκεί την πρόταση να διδάξω. Ήρθα εδώ, μέχρι να ετοιμαστεί η visa μου και ξαναπήγα. Ουσιαστικά κλείνω τώρα 8 χρόνια. Είναι αλήθεια πως οι συνθήκες για έναν ηθοποιό είναι πολύ διαφορετικές στην Αμερική γιατί είναι πολύ διαφορετικό το σύστημα. Πρέπει να είσαι ασφαλισμένος από την ώρα που φεύγεις από το σπίτι σου, μέχρι το γύρισμα σε πηγαίνει οδηγός, έχεις το δικό σου τρέιλερ, πρέπει να έχεις χώρο που ξεκουράζεσαι. Είναι άλλου είδους τα συμβόλαια εκεί”.

Mεταξύ άλλων, μίλησε και για την προσωπική του ζωή και πιο συγκεκριμένα για τα παιδιά του, κάνοντας μια σπάνια εξομολόγηση, αναφέροντας τα ακόλουθα: "Αποφασίσαμε ότι το παιδί μας πρέπει να μεγαλώσει σε ένα υγείες περιβάλλον κι έτσι επιστρέψαμε στην Ελλάδα. Ο γιος μου είναι σχεδόν εφτά και πάει πρώτη δημοτικού και ξεκίνησε σχολείο εδώ. Μιλάει άπταιστα ελληνικά, αλλά τον πήγα στο αμερικάνικο σχολείο εδώ για να είναι πιο εύκολη η μετάβαση και από του χρόνου θα δούμε. Είναι ενθουσιασμένος. Του αρέσει που είναι στην Ελλάδα, δεν θέλει να φύγει με τίποτα. Του λείπουν κάποια πράγματα από το Λος Άντζελες αλλά νομίζω του αρέσει πολύ εδώ. Έχω ακόμα την κόρη μου που είναι μεγάλη. Είναι 22 και έχει τελειώσει το ένα πανεπιστήμιο. Έκανα τατουάζ το όνομα της κόρης μου όταν έφτασε κάποιας ηλικίας. Είναι στην Ολλανδία, σπουδάζει. Με την Ρεγγίνα όταν ήταν στην Ελλάδα πριν φύγει, περνούσαμε μεγάλα διαστήματα μαζί και διακοπές και τέτοια. Από τα 24 μου που έγινα πατέρας, η προτεραιότητα μου είναι η πατρότητα και είναι το μόνο κομμάτι που αν δεν πάει καλά σε κλονίζει. Η κόρη μου ήταν αυτή που με έστειλε στην Αμερική. Μου είπε θα πας και πήγα. Από τα παιδιά μας μαθαίνουμε τη ζωή. Θέλω τα παιδιά μου να είναι χαρούμενα αλλά τους βάζω και όρια". Δείτε στο πιο κάτω βίντεο την αποκαλυπτική συνέντευξη του ηθοποιού:

 

 

Tags γιωργος καραμιχος, διασημοι, gossip, showbiz, celebriites


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2398 s (227 Queries.) // Parse time: 0.3238 s // Total time: 2.5636 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X