Τα τρία prints που θα φορέσουμε αυτή τη σεζόν


Τα τρία prints που θα φορέσουμε αυτή τη σεζόν

Και πρέπει να βάλεις στην γκαρνταρόμπα σου.

Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την κομψότητα ενός μονοχρωματικού look, από την άλλη όμως κανείς δεν μπορεί να μην παραδεχτεί το ατού των prints να κάνουν τα looks πιο statement. Γι᾽ αυτό άλλωστε και δεν απουσιάζουν ποτέ από τις πασαρέλες. Τι προτείνουν, λοιπόν, οι σχεδιαστές γι’ αυτό το φθινόπωρο;

Check Mate

Τα παραδοσιακό καρό και το ταρτάν είναι γι’ ακόμη μια φορά ένα από τα prints που θα κυριαρχήσει κι αυτό το φθινόπωρο. Versace, Alexander McQueen, Saint Laurent, Celine, Burberry, Victoria Beckham και πολλοί άλλοι οίκοι επιστράτευσαν γι’ άλλη μια φορά το καρό print.

Animal print

Όλα τα animal print κομμάτια που επέλεξες για την γκαρνταρόμπα σου τον προηγούμενο χειμώνα, μπορείς να τα φορέσεις και φέτος αφού οι σχεδιαστές αποφάσισαν να το κρατήσουν στο προσκήνιο. Αν σκοπεύεις όμως να επενδύσεις σε ακόμη μερικά animal print κομμάτια τότε προτίμησε το zebra print.

Houndstooth


Το pied de poule ή αλλιώς το γνωστό houndstooth, το ασπρόμαυρό print που θυμίζει λίγο καρό έγινε γνωστό την δεκαετία του 30’ και εδώ και μερικές σεζόν πρωταγωνιστεί και πάλι στις εμφανίσεις μας.

Tags Check Mate, animal print, houndstooth, fashion, style, trend, μόδα, στυλ, ταση, prints


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0005 s (1 Queries.) // Parse time: 0.0222 s // Total time: 0.0227 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X