Γιώργος Ζένιος: Η εξομολόγηση για τον θάνατο συμπρωταγωνίστριάς του που του στοίχισε [βίντεο]


Γιώργος Ζένιος: Η εξομολόγηση για τον θάνατο συμπρωταγωνίστριάς του που του στοίχισε [βίντεο]

Η αντιπάθεια στην αρχή που μετατράπηκε σε αγάπη και εκτίμηση  

Ο Γιώργος Ζένιος, ένας από τους πιο σημαντικούς ηθοποιούς στον καλλιτεχνικό χώρο του νησιού μας, φιλοξενήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας, 21 Σεπτεμβρίου, στην εκπομπή “Με αγάπη Χριστιάνα”, όπου με αφορμή την προβολή ενός αποσπάσματος από σειρά που συμμετείχε στο παρελθόν εξομολογήθηκε τη σχέση και το δέσιμο που είχε με την ηθοποιό, Βάνια Κωνσταντίνου, με την οποία άφησαν εποχή ως Μανώλης και Κατίνα στην τηλεόραση. 

Διαβάστε ακόμα: Συγκινεί ο Γιώργος Ζένιος για την απώλεια του αγαπημένου του προσώπου που τον συγκλόνισε

Ο ηθοποιός μίλησε για τη γνωριμία τους και τη συναδελφική σχέση που ανέπτυξαν στη συνέχεια καθώς επίσης και για το πόσο του στοίχισε ο θάνατός της.

“Εγώ δεν είχα και πολλή συμπάθεια στη Βάνια. Είχε πάντα ένα ύφος υπεροπτικό […] Πόσο πέφτουμε έξω στους ανθρώπους. Όταν δουλέψαμε την πρώτη εβδομάδα λέω “γιατί έτρεφα τόση αντιπάθεια σε αυτή τη γυναίκα;” […] Όσο την αντιπαθούσα τόσο την αγάπησα στο τέλος […] Όταν την χάσαμε πολύ άξιππα… μου στοίχισε. Πάντα έπαιζε πολύ χαρτί και μου έλεγε “θέλω να πεθάνω ή να είμαι μπροστά στην κάμερα ή να παίζω χαρτιά” Και πέθανε ενώ έπαιζε χαρτιά”, εξομολογήθηκε ο ηθοποιός. Δείτε πιο κάτω το σχετικό απόσπασμα: 


 

Tags ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΕΝΙΟΣ, βανια κωνσταντινου, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0003 s (1 Queries.) // Parse time: 0.0193 s // Total time: 0.0196 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X