Χρύσια Γεωργίου: Ο μαγευτικός κόσμος της γύρω από το κόσμημα


Χρύσια Γεωργίου: Ο μαγευτικός κόσμος της γύρω από το κόσμημα

Ποια είναι η σχεδιάστρια κοσμημάτων πίσω από το Politia Jewelry.

H Χρύσια Γεωργίου είναι ο άνθρωπος που σήμερα κρύβεται πίσω από την επιτυχημένη οικογενειακή επιχείρηση Politia Jewelry Shop. Είναι η 3η γενιά που έχει αναλάβει να δώσει μια νέα πνοή στο χρυσοχοείο της γιαγιάς!

Όλα άρχισαν το 1967 όταν η γιαγιά της η οποία ήταν από τις πρώτες γυναίκες χρυσοχόους, δημιούργησε το Jubilie Jewellers. 30 χρόνια μετά, η ιστορία συνεχίζεται με την μητέρα της Χρύσιας η οποία πήρε τα σκήπτρα ανοίγοντας το δικό της κοσμηματοπωλείο που ονόμασε Politia Jewelry Shop. Η ίδια θυμάται με νοσταλγία τα παιδικά της χρόνια καθώς τα περνούσε στα δυο κοσμηματοπωλεία μαθαίνοντας τα πάντα γύρω από το κόσμημα.

Αν και ολοκλήρωσε τις σπουδές στο Business Management, εντούτοις ακολούθησε το πεπρωμένο της και λίγο αργότερα πηγαίνει στο Λονδίνο και στη σχολή Gemmological Institute of America όπου και ειδικεύεται στα διαμάντια, στους πολύτιμους λίθους και στο design. Μετά το τέλος των σπουδών της επιστρέφει στην Κύπρο και αναλαμβάνει μαζί με την μητέρα της, Ελένη το κοσμηματοπωλείο Politia Jewelry, έχοντας ως πρώτο μέλημά τους το στυλ και την ανάδειξη της γυναικείας κομψότητας. Μάλιστα, το Δεκέμβριο του 2019 πραγματοποίησε ένα λαμπερό πάρτυ με αφορμή την ανακαίνιση του καταστήματός.

Ο σχεδιασμός κοσμημάτων για εκείνην είναι ελευθερία, τρόπος έκφρασης του προσωπικού της χαρακτήρα και πως αντιλαμβάνεται τον κόσμο. Κάθε σχέδιο είναι και μια ιστορία. Σχεδιάζουν μοναδικά κοσμήματα για όλα τα γούστα ενώ η νέα συλλογή είναι απλά μοναδική!

Δείτε την ολοκληρωμένη συλλογή τους στην πιο κάτω gallery:

* Η κεντρική εικόνα τραβήχτηκε από τον φωτογράφος, Χάρη Κυπριανού για το περιοδικό Omikron.

Info: Λεωφ. Κυρηνείας 121Γ, Αγλαντζιά, Λευκωσία / τηλ. 22 333242

Email: info@politiajewelry.com

Instagram: Politia Jewelry

Facebook: Politia Jewelry

Website: https://www.politiajewelry.com/

Tags χρυσια γεωργιου, Politia Jewelry Shop


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4207 s (252 Queries.) // Parse time: 0.3860 s // Total time: 2.8067 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X