Dwayne Johnson: Όλες οι εξελίξεις για την υγεία του ένα μήνα αφότου διαγνώστηκε με Covid-19


Dwayne Johnson: Όλες οι εξελίξεις για την υγεία του ένα μήνα αφότου διαγνώστηκε με Covid-19

Τα επαγγελματικά του σχέδια μετά την περιπέτεια που βίωσε

Πριν από δύο περίπου εβδομάδες, έκανε τον γύρο του διαδικτύου η είδηση που αφορούσε στον  Dwayne Johnson και στην οικογένειά του, καθώς όλοι είχαν προσβληθεί με κορωνοϊό.

Μάλιστα ο 48χρονος ηθοποιός έκανε γνωστή την είδηση μέσα από σχετική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, δύο περίπου εβδομάδες μετά που ενημερώθηκαν οι ίδιοι για την κατάστασή τους.

Ο ηθοποιός επεσήμανε πως κόλλησαν από άτομα του πολύ στενού φιλικού τους περιβάλλοντος αναφέροντας πως ήταν ένα από τα δυσκολότερα πράγματα που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν ως οικογένεια.

Ωστόσο, πλέον φαίνεται πως ο ηθοποιός έχει κερδίσει τη “μάχη” με τον κορωνοϊό γυρίζοντας σελίδα και επέστρεψε στα γυρίσματα για τη νέα ταινία στην οποία θα πρωταγωνιστήσει με τους Gal Gadot και Ryan Reynolds και θα κυκλοφορήσει στα μέσα Νοεμβρίου.

Αν θέλετε να απολαύσετε τον Dwayne Johnson η Nova Cyprus σας δίνει την ευκαιρία με την προβολή της ταινίας “Jumanji: The Next Level”.

Πρόκειται για την τρίτη ταινία του sequel, που προβλήθηκε στους κινηματογράφους το 2019 με τους χαρακτήρες να επιστρέφουν πίσω στο Jumanji για να σώσουν έναν δικό τους, ανακαλύπτοντας πως τίποτα δεν είναι αυτό που περίμεναν. Οι παίκτες θα χρειαστεί να αντιμετωπίσουν άγνωστες και ανεξερεύνητες πίστες από τις άγονες ερήμους μέχρι τα χιονισμένα βουνά, για να μπορέσουν να δραπετεύσουν και να βγουν νικητές σε ένα από τα πιο επικίνδυνα παιχνίδια του κόσμου.

Όταν ο Σπένσερ επιστρέφει στον κόσμο του Jumanji, οι τρεις φίλοι και πρώην συμπαίκτες του ξαναμπαίνουν στο παιχνίδι για να τον σώσουν. Εκείνο όμως έχει χαλάσει και οι εκπλήξεις που τους περιμένουν είναι απανωτές.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Dwayne Johnson, Jck Black, Kevin Hart, Karen Gillan σε σκηνοθεσία του Jake Kasdan.

Η ταινία θα προβληθεί αποκλειστικά στο κανάλι Novacinema1HD την Κυριακή 27/09 στις 22:00 ενώ θα είναι διαθέσιμη και στην υπηρεσία Nova On Demand της Nova Cyprus για να την απολαύσεις στον δικό σου χρόνο!

Η υπηρεσία Nova On Demand της Nova Cyprus εμπλουτίζεται καθημερινά με νέες ταινίες και σειρές για όλα του γούστα!

Tags Dwayne Johnson, COVID-19, κορωνοιος, διασημοι, jumanji: the next level, nova cyprus


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.7953 s (252 Queries.) // Parse time: 0.3536 s // Total time: 2.1489 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X