Αλεξάνδρου – Ευριπίδου: Η κόρη τους γιορτάζει και είδαμε υπέροχες στιγμές της από το φακό της μαμάς της!


Αλεξάνδρου – Ευριπίδου: Η κόρη τους γιορτάζει και είδαμε υπέροχες στιγμές της από το φακό της μαμάς της!

Οι φωτογραφίες που δεν έχουμε ξαναδεί με την κόρη του ζευγαριού

Την ονομαστική της γιορτή έχει σήμερα, 18 Σεπτεμβρίου, η Αριάδνη, η κόρη του Νεκτάριου Αλεξάνδρου και της Κωνσταντίνας Ευριπίδου.

Διαβάστε ακόμα: Αλεξάνδρου – Ευριπίδου: Το πάρτι που ετοίμασαν για τον τεσσάρων μηνών Νικόλα!

Η παρουσιάστρια θέλησε να της ευχηθεί και διαδικτυακά αναρτώντας επτά υπέροχα στιγμιότυπα της μικρής της συνοδεύοντάς τα με λόγια που συγκινούν.

“Το "για πάντα μου". Θα είσαι ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ η πριγκιπική, η ατίθαση, η ελεύθερη, η εναλλακτική, η χαρούμενη, η καλλιτεχνική, η δοτική, η λατρεμένη, η αντιδραστική, η πανέξυπνη, η φωτεινή, η ευαίσθητη, η δυναμική, η γλυκιά, η τρελή, η ασταμάτητη, η ριψοκίνδυνη, η προστατευτική, η συνεσταλμένη, η πονηρή, η πρώτη και αναντικατάστατη αγάπη της ζωής μου! Να μας ζήσεις σίφουνα μου, να μας ζήσεις Αριάδνη μου! Να χαίρεσαι το λατρεμένο όνομα σου ψυχή μου! Με κάνεις περήφανη κάθε μέρα ΜΑΖΙ! ...και όποιος σε πληγώσει θα με βρει μπροστά του!”, έγραψε στη λεζάντα που συνόδευσε την ανάρτησή της. Δείτε στην πιο κάτω gallery τις σχετικές εικόνες:

Η ομάδα του ilovestyle.com εύχεται στην εορτάζουσα “Χρόνια Πολλά”

Tags Κωνσταντίνα Ευριπίδου, Νεκτάριος Αλεξάνδρου, αριαδνη, κόρη, γιορτη, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2140 s (251 Queries.) // Parse time: 0.3699 s // Total time: 2.5839 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X