Γεωργιάδης - Μανωλίδου: O γιος τους έγινε 15 ετών και η αλλαγή του είναι εντυπωσιακή [εικόνες]


Γεωργιάδης - Μανωλίδου: O γιος τους έγινε 15 ετών και η αλλαγή του είναι εντυπωσιακή [εικόνες]

Θα πάθετε πλάκα με την εμφάνιση του παιδιού τους!

Μια από τις πιο τρυφερές αναρτησεις της, έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, χθες, Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου, η Ευγενία Μανωλίδου.

Αφορμή για να δούμε τη γλυκιά αυτή δημοσίευση, στάθηκε η ημέρα γέννησης του μικρότερου της γιου, μιας και πριν 15 χρόνια στις 16 Σεπτεμβρίου, η Ελληνίδα επώνυμη υποδέχθηκε στη ζωή της, τον Περσέα της.

Διαβάστε ακόμα: Ευγενία Μανωλίδου: Οι καλοκαιρινές διακοπές με τα τέσσερα παιδιά της με τον 23χρονο γιο της να εντυπωσιάζει! 

Όπως είδαμε στο post, η Ευγενία Μανωλίδου, δίπλα στον σύζυγό της, Άδωνι Γεωργιάδη, δίνει το πιο "ζεστό" της φιλί, στον τότε μικρό γιο της, ενώ στην επόμενη εικόνα μας δείχνει πόσο πολύ έχει μεγαλώσει, με την ίδια να μην κρύβει τον ενθουσιασμό της.

Κάτω στη λεζάντα συγκεκριμένα σχολίασε: "Αχ, αυτό το αγόρι... Που τότε ήταν τεσσάρων και τώρα 15... Και με κάνει κάθε ημέρα και πιο υπερήφανη! Στην τελική ευθεία της σχολικής διαδρομής, Α’ λυκείου εφέτος, είμαι σίγουρη πως θα καταφέρει τα πάντα! Και θα τα κάνει όλα τέλεια. Γιατί απλώς, έτσι είναι ο Περσέας μας! Να σε χαιρόμαστε μωρό μου".

Tags gossip, showbiz, celebrities, Ευγενία Μανωλίδου, γιος, περσεας, Άδωνις Γεωργιάδης


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4284 s (230 Queries.) // Parse time: 0.3419 s // Total time: 2.7703 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X