Άντρεα Νικολάου: Μιλάει πρώτη φορά μία εβδομάδα μετά τον ερχομό της κόρης της


Άντρεα Νικολάου: Μιλάει πρώτη φορά μία εβδομάδα μετά τον ερχομό της κόρης της

Οι δυσκολίες των πρώτων ημερών στο σπίτι, ο θηλασμός και ο Κωνσταντίνος Παναγή ως πατέρας

Μανούλα για πρώτη φορά έγινε στις 7 Σεπτεμβρίου η Άντρεα Νικολάου, η οποία έφερε στον κόσμο την κόρη της, Φλωριάνα, τον πρώτο καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Κωνσταντίνο Παναγή.

Διαβάστε ακόμα: Παναγή - Νικολάου: Η πρώτη φωτογραφία με την κόρη τους!

Η νεαρή χορεύτρια φιλοξενήθηκε μέσω skype το απόγευμα της Δευτέρας, 14 Σεπτεμβρίου στην εκπομπή “Με αγάπη Χριστιάνα”, όπου μίλησε για το πώς βιώνει τη μητρότητα.

“Έμαθα ότι ήμουν έγκυος σχεδόν δύο μηνών... Δεν είχα αναγούλες και πόνους. Κύλησαν όλα ομαλά. Δεν είχα κάποιο θέμα. Ο Κωνσταντίνος ήταν δίπλα μου μέχρι το τέλος. Πηγαίναμε για φυσικό τοκετό. Το μωράκι ήταν λίγο ψηλά, κύλησε ο ομφάλιος λώρος μπροστά στο μωράκι... Έπρεπε να κάνουμε καισαρική. Είχα πλήρη αίσθηση του τι γινόταν [...] Ο Κωνσταντίνος μπορούσε να το διαχειριστεί. Το ότι τον είχα δίπλα μου έπαιρνα πολλή δύναμη”, είπε η Άντρεα Νικολάου.

Μιλώντας για τον σύντροφό της και το πως είναι ως μπαμπάς, είπε: “Είναι τόσο τρυφερός . τόσο βοηθητικός μαζί μου. Ανυπομονεί να έρθει σπίτι να τη φιλήσει. Θα είναι χαζομπαμπάς […] Έχει αλλάξει το πανάκι, την έχει ταΐσει”.  

“Όταν ήρθα σπίτι δυσκολεύτηκα τις πρώτες ημέρες. Προσπάθησα να θηλάσω [...] Δεν με βοηθούσε καθόλου η ψυχολογία μου”, ανέφερε η νέα μανούλα. Δείτε πιο κάτω το σχετικό απόσπασμα:

 

 

Tags Άντρεα Νικολάου, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.3356 s (227 Queries.) // Parse time: 0.4535 s // Total time: 3.7891 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X