Αυτή είναι η θέση του Ανδρέα Μικρούτσικου στο σχόλιο του Αντώνη περί βιασμού γυναικών


Αυτή είναι η θέση του Ανδρέα Μικρούτσικου στο σχόλιο του Αντώνη περί βιασμού γυναικών

Δείτε στο βίντεο όλα όσα είπε ο παρουσιαστής στο δεύτερο live.

Το σχόλιο του Αντώνη Αλεξανδρίδη περί βιασμού γυναικών απασχόλησε έντονα την εβδομάδα που μας πέρασε. Μάλιστα, η παραγωγή του "Big Brother" και ο ΣΚΑΪ αποφάσισαν όπως απομακρύνουν τον παίκτη από το σπίτι του μεγάλου αδερφού.

Όλα αυτά τα γεγονότα που ακολούθησαν τις τελευταίες ημέρες σχολίασε ο πάντα εκρηκτικός, Ανδρέας Μικρούτσικος με το δικό του μοναδικό τρόπο.

Διαβάστε ακόμα: "Big Brother": Αυτός ο παίκτης αποχώρησε από το χθεσινό live

"Όχι μόνο συμφωνώ απόλυτα, αλλά χειροκροτώ τον ΣΚΑΪ για την ευαισθησία και τον τρόπο που αντέδρασε. Την έγνοια που δείχνει για τον τηλεθεατή. Υπάρχει, όμως, κάτι που θα ήθελα να το πω και διαφωνώ. Το στοιχείο του να μην φτάσουμε στο σημείο να ηθικολογούν άνθρωποι που δεν έχουν τέτοια έγνοια, τέτοια ηθική και τέτοια ευαισθησία. Αυτοί που εγκαλούν το ραδιοτηλεοπτικό, γιατί εγκαλούν το ραδιοτηλεοπτικό όταν δεν έχει συμβεί τίποτ", τόνισε ο αγαπημένος παρουσιαστής.

Μάλιστα, ολοκλήρωσε αποκαλύπτοντας ότι πρότεινε στην παραγωγή να βρεθεί στο πλατό ο παίκτης που αποβλήθηκε από το ριάλιτι προκειμένου να απολογηθεί και να δοθούν απαντήσεις, αλλά κάτι τέτοιο δεν συνέβη.

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε το zappitgr:

Tags Ανδρέας Μικρούτσικος, αντωνης αλεξανδριδης, big brother, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0625 s (250 Queries.) // Parse time: 0.5766 s // Total time: 2.6391 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X