Μπήκαμε πρώτοι στο πλατό της εκπομπής "Ήρθε κι έδεσε"


Μπήκαμε πρώτοι στο πλατό της εκπομπής "Ήρθε κι έδεσε"

Βρεθήκαμε στα παρασκήνια της πρόβας με τους Ανδρέα Δημητρόπουλο και Γιώτα Δαμιανού

Ο Ανδρέας Δημητρόπουλος και η Γιώτα Δαμιανού σε ένα νέο πρωινό μαγκαζίνο που… έρχεται για να δέσει από τη Δευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου στις 9:30 και καθημερινά την ίδια ώρα, από το ΣΙΓΜΑ.

"Ήρθε κι έδεσε". Μία εκπομπή γεμάτη ενέργεια, χρηστικά θέματα, ψυχαγωγία αλλά και θέματα που αφορούν το παιδί και τη μητέρα. Υγεία, ομορφιά, μαγειρική, όλα όσα συνέβησαν «σαν σήμερα», όλα όσα μας κάνουν να χαρούμε ή και να συγκινηθούμε.

Το αγαπημένο δίδυμο έρχεται, με ανατρεπτική προσέγγιση όπως πάντα, για να ξεδιπλώσει καθημερινά όλα όσα μας ενδιαφέρουν.  Ζωντανές συνδέσεις, ρεπορτάζ, οδοιπορικά σε χωριά και καλεσμένοι στο στούντιο είναι μερικά από τα θέματα που θα έχουν στην καθημερινή τους ατζέντα. Στην παρέα τους και η Άντρη Χατζηχριστοδούλου, που θα δίνει τη δική της όμορφη νότα σε μια εκπομπή γεμάτη εκπλήξεις.

Νωρίτερα σήμερα, 10 Σεπτεμβρίου οι δύο παρουσιαστές πραγματοποίησαν πρόβα για την πρεμιέρα τους και εμείς ήμασταν εκεί και “τρυπώσαμε” στο νέο τους πλατό το οποίο είναι cozy με όμορφες επιλογές χρωμάτων και λεπτομέρειες στη διακόσμηση. Δείτε στην πιο κάτω gallery τις σχετικές εικόνες:

Tags ηρθε κι εδεσε, ανδρέας δημητρόπουλος, γιωτα δαμιανου, εκπομπη, ΣΙΓΜΑ, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0007 s (1 Queries.) // Parse time: 0.0191 s // Total time: 0.0197 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X