Μαρία Ιωάννου – Μαρία Κορτζιά: Έλυσαν την περσινή παρεξήγηση on air! [βίντεο]


Μαρία Ιωάννου – Μαρία Κορτζιά: Έλυσαν την περσινή παρεξήγηση on air! [βίντεο]

Η ατάκα της παρουσιάστρια για τους ποδοσφαιριστές που είχε σχολιαστεί έντονα

Καλεσμένη στην εκπομπή “Έλα να δεις” βρέθηκε την Τρίτη, 8 Σεπτεμβρίου η εγκυμονούσα Μαρία Κορτζιά, η οποία μεταξύ άλλων κλήθηκε να σχολιάσει και την ατάκα που είχε πει πέρυσι η Μαρία Ιωάννου όσον αφορά στους ποδοσφαιριστές, η οποία συζητήθηκε έντονα.

Διαβάστε ακόμα: Μαρία Κορτζιά: Η ανακοίνωση στον Πιέρο για την εγκυμοσύνη και το όνομα που θα δώσουν στον γιο τους!

Να θυμίσουμε ότι η παρουσιάστρια, είχε αναφέρει: “Δεν θα είχα ποτέ σχέση με ποδοσφαιριστή. Θέλω να μπορούν να μιλήσουν οι άντρες”, κάτι που είχε δυσαρεστήσει τη Μαρία Κορτζιά, ούσα σύζυγος ποδοσφαιριστή.

Κατά τη διάρκεια λοιπόν της χθεσινής εκπομπής, η Μαρία Ιωάννου, έφερε στο προσκήνιο αυτό το περιστατικό, λέγοντας: “Δεν θα σου έλεγα τίποτα αλλά... Πέρυσι άνοιξα το στόμα μου και είπα μια πελλάρα, κάνοντας χιούμορ [...] Εννοείται πως δεν ήταν κάτι προσωπικό και έμαθα ότι ενοχλήθηκες”.

Η Μαρία Κορτζιά παίρνοντας τον λόγο, είπε: “Είναι αλήθεια ότι είχε παρεξηγηθεί λίγο, όχι μόνο από εμένα αλλά και από άτομα που μίλησα μαζί τους, για τον λόγο ότι λες και ένα επάγγελμα συγκεκριμένο [...] Εγώ δεν μπορώ να μπω στο γήπεδο και να παίξω ποδόσφαιρο. Οπότε για μένα ένας ποδοσφαιριστής μπορεί να μην μπορεί να βγει στις κάμερες να μιλήσει”. Δείτε πιο κάτω το σχετικό απόσπασμα:

Tags μαρια κορτζια, μαρια ιωαννου, ελα να δεις, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4578 s (248 Queries.) // Parse time: 0.6307 s // Total time: 3.0885 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X