Στέφανος Μιχαήλ: Μιλάει πρώτη φορά ανοιχτά για τη σχέση του με τη Νάταλι Κάτερ! [βίντεο]


Στέφανος Μιχαήλ: Μιλάει πρώτη φορά ανοιχτά για τη σχέση του με τη Νάταλι Κάτερ! [βίντεο]

Ερωτευμένος ο ηθοποιός και δεν το κρύβει!

Ο Στέφανος Μιχαήλ και η Νάταλι Κάτερ είναι ένα από τα πιο hot νέα ζευγάρια του νησιού μας, οι οποίοι το φετινό καλοκαίρι έγιναν πολύ διαχυτικοί όσον αφορά στη δημοσιοποίηση στιγμιότυπων που αφορούν στον δεσμό τους.

Διαβάστε ακόμα: Στέφανος Μιχαήλ - Νάταλι Κάτερ: Γιόρτασαν μαζί τα γενέθλια τους και αντάλλαξαν το πιο γλυκό τους φιλί [βίντεο]

Αν και ο ηθοποιός μας έχει συνηθίσει να είναι ιδιαίτερα φειδωλός όσον αφορά στην προσωπική του ζωή, ωστόσο, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Με αγάπη Χριστιάνα” και στον Κώστα Καρνάκη για τη σχέση του.

“Από τη στιγμή που αποφασίζω να μπω σε μία σχέση σημαίνει ότι όλα είναι ωραία και όμορφα [...] Δεν μου αρέσει να “πουλάω” τα προσωπικά μου, τις σχέσεις μου. Τα προσωπικά του καθενός είναι δικά του γιατί μετά χάνουν την αξία τους. Οπότε αυτά τα λίγα λόγια για τη σχέση μου. Είμαι πολύ καλά, περνάω ωραία και μακάρι να πάνε όλα καλά”, είπε ο ηθοποιός, απαντώντας κατόπιν για το επόμενο βήμα στη σχέση του ανέφερε πως δεν έχει κάτι τέτοιο προς το παρών στα πλάνα του. Δείτε πιο κάτω το σχετικό απόσπασμα:

Tags Στέφανος Μιχαήλ, Νάταλι Κάτερ, ζευγαρι, δηλωσεις, showbiz, gossip, celebrities, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3080 s (229 Queries.) // Parse time: 0.5348 s // Total time: 2.8428 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X