Χριστιάνα Αριστοτέλους: "Ξεκίνησα να χάνω τους φίλους μου πριν τελειώσω το σχολείο"


Χριστιάνα Αριστοτέλους: "Ξεκίνησα να χάνω τους φίλους μου πριν τελειώσω το σχολείο"

Η εξομολόγηση της παρουσιάστριας για τις φιλίες της που χάθηκαν

Η Χριστιάνα Αριστοτέλους πρόσφατα παραχώρησε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό “Down Town” και στον δημοσιογράφο Γιάννη Χατζηγεωργίου, όπου μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως οι συνθήκες της ζωής της στο παρελθόν την οδήγησαν στο να μην έχει αρκετούς ανθρώπους στο ζωή της.

Διαβάστε ακόμα: Πως σχολίασε ο Γιώργος Εφραίμ τις φήμες χωρισμού από τη Χριστιάνα Αριστοτέλους;

Τους φίλους μου ξεκίνησα να τους χάνω προτού ακόμη τελειώσω το σχολείο. Ήταν οι συνθήκες της ζωής μου τέτοιες που ξεκίνησα να δουλεύω -στα promotions, κυρίως- από πολύ νωρίς. Οπότε, από όλα τα parties, από όλες τις συνάξεις, από όλες τις εκδρομές με συμμαθητές, από όλες τις "χαλαρές στιγμές" σε καφετέριες, εγώ ήμουν απούσα”, είπε η παρουσιάστρια χαρακτηριστικά.

Κατόπιν, κληθείσα να απαντήσει αν έχει σήμερα φίλους, ανέφερε: “Ναι, έχω. Και από τη δουλειά πια έχω φίλους – αληθινούς φίλους. Δεν είμαι, άλλωστε, από αυτές που θεωρούν πως είναι "απαγορευτικό" να κάνεις φιλίες στον εργασιακό σου χώρο, γιατί και η δουλειά είναι ένα κομμάτι της κοινωνίας μας όπου συνυπάρχουν όλων των ειδών οι προσωπικότητες. Βέβαια, είναι πολύ πιο έντονος ο ανταγωνισμός στον χώρο της τηλεόρασης για τέτοιου είδους σχέσεις – σαν να πρέπει να έχεις «χαρτί γιατρού» πως δεν πρέπει να είσαι και πολύ καλά για να ξεκινήσεις να κάνεις αυτή τη δουλειά. Καταλαβαίνω, βέβαια, την επιφυλακτικότητα του κόσμου για τον "αγγελικά πλασμένο", για κάποιους, τηλεοπτικό χώρο, γιατί οι περισσότεροι που δουλεύουν στην τηλεόραση δεν είναι straight forward χαρακτήρες.

Και, προσωπικά, με ενοχλεί αυτό. Αλλά, έμαθα πια, έπειτα από τόσα χρόνια "σκληρής προπόνησης" στον χώρο, να το διαχειρίζομαι: Ξέρω πού πρέπει να μιλάω ανοιχτά και πού πρέπει να φυλάω τα νώτα μου. Την πάτησα πολλές φορές στο παρελθόν, δεν σημαίνει πως δεν θα την ξαναπατήσω – αλλά, ίσως, να έχω μειώσει τις πιθανότητες να ξανασυμβεί”.

*Η κεντρική φωτογραφία του άρθρου τραβήχθηκε από τον Δημήτρη Βαττή και δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Down Town, την οποία εντοπίσαμε στο instagram.

Tags χριστιανα Αριστοτελους, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, showbiz κύπρος, Συνεντευξη


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9956 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3745 s // Total time: 2.3700 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X