Αυτός είναι ο 22χρονος Κύπριος παίκτης του "Big Brother" με την οικογενειακή ιστορία που συγκλονίζει!


Αυτός είναι ο 22χρονος Κύπριος παίκτης του "Big Brother" με την οικογενειακή ιστορία που συγκλονίζει!

Η ενδοοικογενειακή βία, η φτώχεια και τα δύσκολα παιδικά χρόνια.

Στο χθεσινοβραδινό live show του “Big Brother” την είσοδό τους στο σπίτι έκαναν ακόμα δύο παίκτες, ο Βλαδίμηρος και η Βασιλική.

Διαβάστε ακόμα: Big Brother: Αυτός είναι ο πρώτος παίκτης που αποχώρησε! [βίντεο]

Ο 22χρονος Βλαδίμηρος Νικόλα έχει καταγωγή από το νησί μας και συγκλόνισε το παγκύπριο και το πανελλήνιο με την ιστορία του στο εισαγωγικό βίντεο λίγο πριν την είσοδο του στο σπίτι.

“Είμαι ο Βλαδίμηρος Νικόλα. Είμαι 22 ετών από την Κύπρο. Έχω τελειώσει personal trainer και τώρα είμαι στο τελευταίο των σπουδών μου ως μοντέρ. Θέλω να μπω στο Big Brother γιατί πιστεύω ότι υπάρχουν άτομα εκεί έξω που έχουν ζήσει είτε χειρότερη είτε παρόμοια ζωή και θέλω να δείξω σε αυτά τα άτομα ότι δεν πρέπει να τα παρατάνε. Ο Βλαδίμηρος είναι ένα άτομο που έχει περάσει ενδοοικογενειακή βία. Φοβόμουν πολλές φορές τον πατέρα μου επειδή τον έβλεπα να ασκεί βία πάνω στη μητέρα μου. Γενικά, η συμπεριφορά του ήταν τυραννική. Αυτό μου προκαλούσε αρκετό φόβο. Δεν μου έρχεται κάποιο καλό συναίσθημα όταν τον σκέφτομαι.

Αρχικά μέχρι τουλάχιστον τα 19 ή 20 εμφανισιακά ήμουν εντελώς διαφορετικός. Ήμουν πολύ υπέρβαρος. Χάνω το βάρος και είμαι άλλος άνθρωπος. Άρχισαν πολλές κοπέλες να έρχονται προς εμένα. Έχει αλλάξει αρκετά όλο το σκηνικό. Για να ολοκληρώσω τη σχέση μου με μία κοπέλα, θέλω να νιώθω κάτι γι' αυτήν. Δεν έχω ολοκληρώσει τη σχέση μου με καμία κοπέλα”, είπε ο Κύπριος νέος παίκτης του reality.

Η Βασιλική είναι η δεύτερη παίκτρια που μπήκε στο σπίτι χθες βράδυ, λίγο πριν ο Χάρης Βαρθακούρης καληνυχτίσει το τηλεοπτικό κοινό.

Tags βλαδιμηρος νικολα, big brother, ΣΙΓΜΑ, διασημοι, reality, showbiz, gossip, celebrities, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9204 s (250 Queries.) // Parse time: 0.3204 s // Total time: 2.2407 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X