Αυτές είναι οι καλύτερες ώρες για να ποστάρεις στο instagram


Αυτές είναι οι καλύτερες ώρες για να ποστάρεις στο instagram

Μάθε πώς να συγκεντρώσεις περισσότερα likes.

Τα social media κατακλύζουν τις ζωές μας! Σίγουρα για να μπεις στη διαδικασία να διαβάσεις αυτό το άρθρο, έχεις το δικό σου προσωπικό λογαριασμό στο instagram και σε ενδιαφέρει να μάθεις πως μπορείς να αποκτήσεις περισσότερα likes σε κάθε σου post.

Φίλτρα, λεζάντες, hashtag επιστρατεύονται ώστε να έχουμε ένα αποτέλεσμα άξιο να "ανταμειφθεί" με καρδούλα ή views καθώς περνά από το feed των followers σου.  

Δεν χρειάζεται να είστε influencer για να θέλετε όλο και περισσότερα likes. Όλοι, λίγο-πολύ, έχουμε μπει σε αυτή τη διαδικασία. 

Μην ξεχνάς πως όλα εξαρτώνται από το περιεχόμενο και την ποιότητα της φωτογραφίας, αλλά απ' ότι φαίνεται και το timing παίζει σημαντικό ρόλο. Δηλαδή η ώρα που θα επιλέξεις να ποστάρεις. Ποια είναι, λοιπόν, η καλύτερη ώρα για ένα post;  

Σύμφωνα με το app Latergramme (ένα «εργαλείο» για να προγραμματίζεις μελλοντικά ποστ στο instagram), υπάρχουν συγκεκριμένες ώρες μέσα στην ημέρα κατά τη διάρκεια των οποίων είναι πιο πιθανό η φωτογραφία σας να δείξει το μέγιστο της δυναμικής της και να συγκεντρώσει τα περισσοτερα like που θα μπορούσε. 

Τα στοιχεία του app, κάνουν λόγο για δύο πολύ συγκεκριμένες ώρες: 5 το απόγευμα και 2 τα ξημερώματα. 

Και εντάξει, το πρώτο να το καταλάβουμε γιατί, όπως εξηγούν, είναι η ώρα που οι περισσότεροι είτε εγκαταλείπουν σιγά σιγά το χώρο εργασίας τους, είτε και να είναι ακόμα εκεί η παραγωγικότητα τους έχει πέσει και είναι πιο πιθανό να χαζέψουν για λίγο στα social. Στις 2 το βράδυ όμως γιατί; 

Και πάλι, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των υπεύθυνων του Latergramm, 2 τα ξημερώματα είναι η ώρα που η ροή στα feed αραιώνει. Αυτοί που είναι ακόμα ξύπνιοι και κάνουν το νυχτερινό τους scroll down στο instagram, θα δώσουν πιο εύκολα το like τους σε μια φωτογραφία η οποία εμφανίζεται σε ένα feed που δεν είναι πλημμυρισμένο από νέα post. 

Για να γίνουμε όμως ακόμα πιο συγκεκριμένοι, κάθε ημέρα της εβδομάδας, έχει τις δικές της "κατάλληλες" ώρες για να ποστάρει κανείς στο instagram. Αυτές είναι οι εξής: 

  • Κυριακή: 5 μ.μ. 
  • Δευτέρα: 7 μ.μ. και 10μ.μ.
  • Tρίτη: 3 π.μ. και 10μ.μ.
  • Τετάρτη: 5 μ.μ.
  • Πέμπτη: 7π.μ. και 11 μ.μ.
  • Παρασκευή: 1 π.μ. και 8 μ.μ.
  • Σάββατο: 12 π.μ. και 2 π.μ.

Tags instagram,social media,post,wellness,κινητο,likes,περισσότερα Likes


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2692 s (277 Queries.) // Parse time: 0.3379 s // Total time: 2.6070 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X