Ο οίκος Trussardi παρουσιάζει το Trussardi Donna Pink Marina EDT


Ο οίκος Trussardi παρουσιάζει το Trussardi Donna Pink Marina EDT

Διαφορετικά αρώματα φρούτων, λουλουδιών και ξυλώδη αρώματα.

Είναι η τέλεια στιγμή μιας ημέρας στην παραλία, όταν η άμμος είναι ζεστή αλλά όχι καυτή και ο ήλιος δύει και βυθίζετε σιγά - σιγά στη θάλασσα. Διαφορετικά αρώματα φρούτων, λουλουδιών και ξυλώδη αρώματα ταξιδεύουν στο ελαφρύ αεράκι που φθάνει από τη στεριά. Μια αίσθηση ανέμου από τη θάλασσα με αυτό το διακριτικό άρωμα προστίθεται ξαφνικά σε αυτήν την ευχάριστη ισορροπία. Όλα σωπαίνουν και γίνονται ροζ, ενώ τα κύματα απλώνονται απαλά στην ακτή. Φαίνεται να είναι ένα μαγευτικό μέρος όπως η παραλία Budelli στο αρχιπέλαγος Maddalena, παγκοσμίως γνωστή για τη ροζ άμμο της, ή την παραλία Frati Bay στο νησί Έλβα που αποτελείται από μικροσκοπικές λευκές πέτρες που αλλάζουν χρώμα στον ήλιο.

Το Pink Marina, το νέο γυναικείο EDT του Trussardi Parfums, είναι αφιερωμένο σε αυτήν την ξεχωριστή στιγμή. Η Nathalie Lorson της Firmenich δημιούργησε ένα οσφρητικό ημερολόγιο στο οποίο οι ζωηρές νότες του ροζ γκρέιπφρουτ συνδυάζονται με τις φρέσκες, εθιστικές νότες του σορμπέ πεπονιού και την αφρώδη ενέργεια του χυμού από λεμόνι. Αυτή η ζωηρή φρεσκάδα συνδυάζεται με μια νέα νότα: ένα εκλεπτυσμένο και ισορροπημένο συνδυασμό από νερόλι, νούφαρο και θαλασσινό αλάτι. Ο κύκλος κλείνει με ένα αισθησιακό και κρεμώδες μείγμα σανταλόξυλου και κέδρου με πατσουλί.

Το μπουκάλι Pink Marina είναι κατασκευασμένο από λευκό γυαλί με ροζ ρίγες που παραπέμπουν σε μοτίβα στην άμμο που σχηματίζονται από τον άνεμο. Το τετράγωνο μπουκάλι με λοξότμητα άκρα έχει επένδυση από αλουμίνιο στις
δύο πλευρές στην ίδια απόχρωση του ροζ με το καπάκι zamak που περιβάλλεται από μια κορδέλα. Το γυαλιστερό λευκό κουτί από χαρτόνι με ροζ ρίγες έχει τετράγωνο σχήμα και ασημένια γράμματα.

Η διαφημιστική καμπάνια παρουσιάζει το μπουκάλι σε μια παραλία με λευκή άμμο και ροζ αποχρώσεις μπροστά από ένα μεγάλο στυλιζαρισμένο ροζ κύμα που θυμίζει σπείρες από εγκατάσταση σύγχρονης τέχνης και εκπέμπει μία
κυματοειδή και ντελικάτη θηλυκότητα.

Το νέο άρωμα Pink Marina EDT είναι διαθέσιμο σε συσκευασίες των 30 + 50ml!

Tags TRUSSARDI DONNA, TRUSSARDI, Ομορφια, αρωμα, perfume, beauty


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7154 s (233 Queries.) // Parse time: 0.3066 s // Total time: 3.0220 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X