Αχιλλέας Γραμματικόπουλος: Μιλάει για τη σχέση που έχει με τους δύο του γιους!


Αχιλλέας Γραμματικόπουλος: Μιλάει για τη σχέση που έχει με τους δύο του γιους!

Πως είναι ως μπαμπάς ο καταξιωμένος ηθοποιός;

Ο Αχιλλέας Γραμματικόπουλος είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς στον καλλιτεχνικό χώρο του νησιού μας, του οποίου η πορεία μέχρι σήμερα σε θέατρο και τηλεόραση φανερώνει πως έχει πολλά ακόμα να χαρίσει στο κοινό.

Ο ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό “Tvμανία” και στον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Χάμπαλη, μίλησε μεταξύ άλλων και στη σχέση που έχει με τους δύο γιους του, τον 26χρονο Μάρκο και τον 22χρονο Νικόλα.

“Τους προσφέρω και τους αγαπώ ως πατέρας και είμαι κοντά τους ως φίλος. Είμαστε κολλητοί [...] Τις συνθήκες τις διαμορφώνουμε εμείς μέσα από αυτά που ζούμε. Τη θέση μας σε μια σχέση την αποδεικνύουμε με πράξεις και όχι με λόγια [...] Αυτοί μεγαλώνουν, εγώ είμαι σταθερός. Αν βέβαια με το μεγαλώνω εννοείς μαθαίνω, ναι μαθαίνουμε παρέα”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Όσον αφορά στο τι του έχει διδάξει η σχέση με τα αγόρια του, είπε: “Το ότι ο χειρότερος εχθρός του ανθρώπου είναι ο εγωισμός. Επίσης μου έχει διδάξει την ευθύνη και το τι σημαίνει ανιδιοτελής αγάπη. Τους είχα υποσχεθεί, από πιτσιρίκια ότι θα είμαι δίπλα τους όταν με χρειαστούν και μέχρι σήμερα δεν τους διέψευσα”.

Tags Αχιλλέασ Γραμματικόπουλος, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2374 s (230 Queries.) // Parse time: 0.2791 s // Total time: 2.5165 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X