Χριστίνος Πίπης – Θέλξια Βαλέρια Φραγκούδη: Γιορτάζουν την πρώτη επέτειο γάμου! [εικόνες]


Χριστίνος Πίπης – Θέλξια Βαλέρια Φραγκούδη: Γιορτάζουν την πρώτη επέτειο γάμου! [εικόνες]

Στιγμιότυπα που μοιράστηκαν για πρώτη φορά από τον λαμπερό τους γάμο πριν από ένα χρόνο!

Ήταν 27 Αυγούστου 2019 όταν ο Χριστίνος Πίπης και η Θέλξια Βαλέρια Φραγκούδη είπαν το μεγάλο "ναι" της ζωής τους και ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου σε ένα υπέροχο εκκλησάκι, στη Σίφνο, παρουσία του στενού οικογενειακού και φιλικού τους κύκλου.

Σήμερα, το ζευγάρι γιορτάζει την πρώτη επέτειο από τον γάμο του, που αποτέλεσε ένα από τα πιο λαμπερά events του περσινού καλοκαιριού και είναι πιο ερωτευμένοι και ενωμένοι από ποτέ!

Και οι δύο θέλησαν να κάνουν σχετικές αναρτήσεις στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο instagram, δείχνοντας μας παράλληλα και κάποια στιγμιότυπα από την ημέρα εκείνη που δεν είχαμε δει ξανά.

Ο Χριστίνος Πίπης έγραψε στην ανάρτησή του: “Πέρασε ένας χρόνος και εντυπωσιάζομαι ακόμα με το πόσο τυχερός είμαι που με παντρεύτηκες! Το χαμόγελο σου... ο λόγος για να χαμογελάω! Σ' αγαπώ!”. Η Θέλξια Βαλέρια Φραγκούδη, έγραψε: “Πέρυσι, τέτοια ημέρα, μπροστά από τους αγαπημένους μας ανθρώπους, στη μέση της θάλασσας, σε ένα μικρό αλλά τόσο όμορφο νησί ξεκίνησε το παραμύθι μας. Ένας χρόνος μετά και μία αιωνιότητα μπροστά μας. Όμορφη επέτειο στον καλύτερο σύζυγο στον κόσμο”. Δείτε στην πιο κάτω gallery τις σχετικές εικόνες που εντοπίσαμε στα social media:

Tags θελξια βαλερια φραγκουδη, χριστινος πιπης, επέτειος γάμου, Γαμος, διασημοι, σιφνος, showbiz, gossip, celebrities, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2122 s (248 Queries.) // Parse time: 0.2917 s // Total time: 2.5039 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X