Έβελυν Καζαντζόγλου: Αν λατρεύεις τις πόζες της σου δίνει τα tips της!


Έβελυν Καζαντζόγλου: Αν λατρεύεις τις πόζες της σου δίνει τα tips της!

Πάρε έμπνευση από ένα κορυφαίο ελληνικό account!

Η Έβελυν Καζαντζόγλου θα μπορούσε να είναι η μούσα του ελληνικού instagram καθώς διαθέτει ένα ζηλευτό λογαριασμό γνωρίζοντας πολύ καλά τα μυστικά της εν λόγω πλατφόρμας αλλά και πώς να ποζάρει για να έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Διαβάστε ακόμα: Έβελυν Καζαντζόγλου: Μιλάει για το bullying που δέχεται όσον αφορά την εμφάνιση της [εικόνα]

Το πανέμορφο μοντέλο πρόσφατα απαντώντας σε ερωτήσεις που της έκαναν οι followers της, αποκάλυψε μερικά tips όσον αφορά σε πετυχημένες φωτογραφήσεις.

“Ασχολούμαι 18 χρόνια. Έχω δουλέψει σε αρκετές χώρες εξωτερικό από μικρή [...] Γενικά ανακάλυψα στα χρόνια πως δεν έχω αυτό που λέμε “την αγαπάει ο φακός” και όπως με βγάλει ο φωτογράφος θα “γράψω”. Ούτε καν! Μου πήρε χρόνια (μοντελικά χρόνια όχι ινσταγκραμικά) για να μάθω τη λογική μιας εικόνα και πως εγώ “γράφω” σωστά. Είμαι μιας παλιάς σχολής και δεν θέλω να το αλλάξω. Αλλιώς ποζάρω για το ίνστα, αλλιώς για περιοδικό αλλιώς σε στούντιο, αλλιώς έξω. “Διαβάζω” το concept και μπαίνω στον ρόλο. Το σώμα μου συμμετέχει σε όλο αυτό ακόμα κι αν ξέρω ότι φωτογραφίζω πορτρέτο [...] Το πιο σημαντικό που έμαθα είναι ότι δεν πρέπει να χάσω ποτέ τον χαρακτήρα μου. Να εμπνέομαι αλλά να μην αντιγράφω”, έγραψε χαρακτηριστικά ενώ κατόπιν αποκάλυψε ποιες εφαρμογές χρησιμοποιεί για να επεξεργάζεται τις φωτογραφίες της. Δείτε πιο κάτω τις σχετικές απαντήσεις που έδωσε.

Tags Έβελυν Καζαντζόγλου, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, showbiz κύπρος, instagram


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1597 s (230 Queries.) // Parse time: 0.4050 s // Total time: 2.5647 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X