Δείξε μου το σωματότυπό σου, να σου πω ποιά είσαι


Δείξε μου το σωματότυπό σου, να σου πω ποιά είσαι

Δες ποιες είναι οι πιο προβληματικές περιοχές για μία γυναίκα και στη συνέχεια επικεντρώσου σ’ αυτές για να αποκτήσεις το τέλειο κορμί!

Σωματότυπος Μήλο
Έχεις μικρά οπίσθια, πλούσιο στήθος, κοιλίτσα και η αναλογία μέσης, γοφών και στήθους είναι σχετικά καλή. Συνήθως δυσκολεύεσαι να χάσεις κιλά στη μέση γι’ αυτό πρέπει να εστιαστείς σε στην κοιλιακή χώρα, κάνοντας ραχιαίους και κοιλιακούς.

Σωματότυπος Αχλάδι
Συνήθως παίρνεις βάρος στο κάτω μέρος του σώματός σου, γι’ αυτό και πρέπει να δώσεις ιδιαίτερη σημασία στα πόδια κάνοντας βαράκια και αεροβική γυμναστική. Πάντως, τα ευρήματά μιας νέας μελέτης δείχνουν ότι το επιπλέον λίπος στην περιοχή γοφών,  γλουτών και μηρών του σώματος είναι ωφέλιμο για την υγεία.

Σωματότυπος Κλεψύδρα
Είσαι η γυναίκα που ζηλεύουν όλες οι άλλες. Έχεις το μεσογειακό ταμπεραμέντο, αφού η μέση σου είναι δαχτυλίδι και έχεις όμορφες καμπύλες και γάμπες. Συνήθως οι γυναίκες με σωματότυπο κλεψύδρα παίρνουν βάρος στα οπίσθια.  Ένας καλός τρόπος να πολεμήσεις το συσσωρεμένο λίπος είναι ο εξής: σφίγγοντας το δικέφαλο και κάμπτοντας τον αγκώνα, ανεβοκατέβαζε ψηλά το βαράκι. Εκτέλεσε όμως αργά το κατέβασμα και σε δύο χρόνους.

Σωματότυπος Μολύβι
Έχεις μακρόστενο κορμί με αδύνατους ώμους, μέση και γοφούς. Η πλάτη σου, τα χέρια σου καθώς και οι ώμοι σου είναι καλοσχηματισμένοι. Συνήθως παίρνεις βάρος από τη μέση και κάτω. Μία καλή άσκηση είναι η εξής: ξάπλώσε στο δεξί πλευρό με τον κορμό σου να ακουμπά σε μια μπάλα γυμναστικής και τέντωσε τα πόδια. Τοποθέτησε το δεξί χέρι στο πάτωμα κάτω από τον δεξί ώμο. Κράτησε το βαράκι με το αριστερό χέρι και λύγίτε τον αγκώνα. Φέρε το βαράκι ευθεία πάνω από το κεφάλι σου και ακολούθησε τη γραμμή που σχηματίζει ο κορμός σου. Έπειτα γύρισε από την άλλη.

Tags Σώμα, Ομορφια, Σωματοτυπος, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9157 s (230 Queries.) // Parse time: 0.3725 s // Total time: 3.2881 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X