Τι προβλέπουν τα ζώδια για την Τρίτη 11 Αυγούστου 2020;


Τι προβλέπουν τα ζώδια για την Τρίτη 11 Αυγούστου 2020;

Όλα όσα θέλετε να γνωρίζετε για τη σημερινή ημέρα

Κριός

Δεν είναι η κατάλληλη μέρα για οικονομικά ανοίγματα και επενδύσεις η σημερινή με την Σελήνη σε σύνοδο με τον Ουρανό και τετράγωνο με τον Ήλιο. Συμβουλευτείτε πρώτα κάποιο άτομο εμπιστοσύνης που να είναι σχετικός με το θέμα, κάντε έρευνα σε βάθος και ενεργήστε με περίσκεψη…  Αν αποφύγετε παράτολμες ενέργειες, με όπλο την αυτοπεποίθηση και την ορμητικότητα που διαθέτετε, θα πετύχετε πολλά. Προσοχή στις σπατάλες.

 

Ταύρος

Αποφύγετε να αναμειχθείτε σε έριδες και διαπληκτισμούς στον εργασιακό σας χώρο και μην υπερεκτιμάτε τις δυνατότητες σας να παράγετε μεγαλύτερη ποσότητα δουλειά από αυτή που αντικειμενικά μπορείτε γιατί θα εκτεθείτε . Κάποια δικά σας άτομα χρειάζονται την στήριξη σας και θα πρέπει να τους αφιερώσετε αρκετό χρόνο και ενέργεια. Θα σας εκνευρίσει το γεγονός ότι θα πρέπει να αλλάξετε το πρόγραμμα σας και να ξεβολευφτείτε, αλλά δεν μπορείτε και δεν πρέπει να το αποφύγετε.

 

Δίδυμοι

Έχετε την τάση να γίνετε απότομοι, έως και ειρωνικοί με όσους αισθάνεστε ότι δεν είναι σε θέση να ακολουθήσουν το οξυδερκές σας μυαλό. Είναι μια προσέγγιση όμως τελείως λανθασμένη που θα σας φέρει αρκετά προβλήματα με τους συνεργάτες σας στο άμεσο μέλλον. Το βράδυ θα απολαύσετε την ηρεμία με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

 

Καρκίνος

Η σημερινή  μέρα μπορεί να σας βγάλει απίστευτα και απρόσμενα  συναισθήματα αγάπης και συμπόνιας, όχι μόνο αναφορικά με τον σύντροφό σας, αλλά και απέναντι στους συνεργάτες, συναδέλφους ή φίλους. Στο μέτωπο των οικονομικών σας αποφύγετε κερδοσκοπικές κινήσεις και υποσχέσεις για γρήγορα κέρδη, γιατί θα χάσετε και αυτά που έχετε.

 

Λέων

Ημέρα θετική για να γεφυρώσετε τις όποιες αποστάσεις με συνεργάτες ή συναδέλφους σήμερα! Μια νέα γνωριμία θα μπορούσε να δώσει ώθηση στις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες.  Σε συναισθηματικό επίπεδο μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις. Κρατήστε την ψυχραιμία σας, ότι και αν ακούσετε, και χειριστείτε τις καταστάσεις με διπλωματία.

 

Παρθένος

Ίσως να υπάρξουν σημαντικές αναταράξεις στην προσωπική ζωή σας ή στο περιβάλλον σας! Αλλά και εσείς δεν αισθάνεστε ψυχικά και σωματικά πολύ καλά. Όλα καλύπτονται από ένα περίεργο πέπλο και καλό θα ήταν να είστε προσεκτικοί στις κινήσεις και τις αποφάσεις σας. Η τάση σας για επικυριαρχία και η ανταγωνιστική σας διάθεση ίσως αποτελεί την αιτία των εντάσεων με τον σύντροφο σας.

 

Ζυγός

Ο παρορμητισμός σας είναι στα ύψη και μια θετική διάθεση με μια γλυκιά αναμονή για κάτι σημαντικό χαρακτηρίζει την μέρα σας. Και το σημαντικό αυτό ίσως εμφανιστεί προς το τέλος της μέρα… Αφήστε την πληθωρική σας προσωπικότητα να εκφραστεί ελεύθερα και ο ενθουσιασμός σας να παρασύρει τους γύρω σας. Κρατήσετε ζωντανά τα όνειρα και τις ελπίδες σας και θα μεγαλουργήσετε!

 

Σκορπιός

Είστε μάλλον εριστικοί και ανταγωνιστικοί, με συνέπεια να δυναμιτίζετε το εργασιακό κλίμα. Προσέξτε να μην πάρετε λανθασμένες αποφάσεις από την υπερβολική σας σιγουριά. Κατά την διάρκεια της μέρας θα διαπιστώσετε ότι θα πρέπει να αλλάξετε τακτική, να σηκώσετε τα μανίκια και να αποφασίσετε να στηριχθείτε μόνο στις δυνάμεις σας. Άτομα που σας εξόργισαν μην τα δίνετε σημασία και αφοσιωθείτε στον στόχο σας.

 

Τοξότης

Βάλτε σε τάξη τα πλάνα και τις σκέψεις σας σε θέματα καριέρας, και μην αφήνεστε να καθορίζουν οι γύρω σας την ατζέντα των επαγγελματικών σας ζητημάτων.  Τα οικονομικά σας ωστόσο θα αποτελέσουν πηγή ανησυχίας κατά την σημερινή μέρα. Φαίνεται ότι η διαχείριση σας του τελευταίου χρονικού διαστήματος δεν ήταν αυτή που απαιτούν οι περιστάσεις και τώρα αναζητάτε απεγνωσμένα λύσεις.

 

Αιγόκερως

Εκμεταλλευτείτε την μεγάλη σας ενεργητικότητα και κάντε ένα τουλάχιστον βήμα προς την ολοκλήρωση των στόχων σας. Αλλά οι οικονομικές δυσκολίες επισκιάζουν την σημερινή σας μέρα. Ίσως να βρεθεί άτομο από το φιλικό ή το οικογενειακό σας περιβάλλον που θα σας στηρίξει στα δύσκολα, πρέπει όμως να αναλάβετε άμεσα δράση για την εξυγίανση των οικονομικών σας…

 

Υδροχόος

Θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε τι θέλετε αλλά και ποιόν θέλετε στο πλάι σας για να μοιραστείτε μια κοινή πορεία. Μια παλιά ερωτική σχέση ίσως να κάνει την εμφάνιση της πάλι και να σας αναστατώσει, μη ξέροντας πώς να το χειριστείτε. Απλά να έχετε στο μυαλό σας, ότι εάν η πρώτη φορά δεν πέτυχε, η δεύτερη έχει σαφώς λιγότερες πιθανότητες επιτυχίας… Γιατί η σχέση δεν είναι μόνο ερωτική πράξη, αλλά πολλά περισσότερα.

 

Ιχθείς

Συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα στην ερωτική σας σχέση προδιαγράφει η σημερινή σας μέρα. Τα πράγματα μπορούν σχετικά εύκολα να βγουν εκτός ελέγχου, γι αυτό καλό θα ήταν να χειριστείτε τις καταστάσεις με προσοχή και ψυχραιμία. Όσο για τους αδέσμευτους, φαίνεται ότι εκδηλώνετε την ανάγκη σας να βρείτε ένα ερωτικό σύντροφο που να σας προσφέρει όλα όσα έχετε ανάγκη. Ίσως να σας βγει όμως περισσότερο φιλική η σχέση που πάτε να ξεκινήσετε…

 

Πήγη: alindakanaki.gr

  

Tags ζωδια, προβλέψεις, ημερησιες προβλεψεις


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7418 s (247 Queries.) // Parse time: 0.5189 s // Total time: 3.2607 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X