Σίσσυ Χρηστίδου: Αυτές είναι οι αλλαγές που έκανε στο στιλ της μετά την απώλεια βάρους [εικόνες]


Σίσσυ Χρηστίδου: Αυτές είναι οι αλλαγές που έκανε στο στιλ της μετά την απώλεια βάρους [εικόνες]

Όλες οι στιγμές της που το αποδεικνύουν. 

Με την απόφαση να χάσει κάποιο βάρος από το σώμα της, η Σίσσυ Χρηστίδου άλλαξε ταυτόχρονα και το στιλ της, δίνοντας έτσι μια άλλη ματιά στην όλη της εμφάνιση.

Η Ελληνίδα παρουσιάστρια, η οποία είναι ιδιαίτερα αγαπητή στο κοινό της, φροντίζει να ενημερώνει καθημερινά τον λογαριασμό της στο instagram, δημοσιεύοντας εικόνες της τόσο από το εργασιακό της περιβάλλον όσο και από την προσωπική της ζωή, φέρνοντας τους fans της με αυτό τον τρόπο πιο κοντά της.

Διαβάστε ακόμα: Σίσσυ Χρηστίδου: Αυτό είναι το κόλπο της για να δείχνει πιο αδύνατη! [εικόνες]

Η θεαματική αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση, για την οποία μίλησε προ ολίγων εβδομάδων σε βίντεο που ανήρτησε στο κανάλι της στο youtube, είχε ως αποτέλεσμα την ανανέωση του στιλ της, μιας και πλέον η ίδια μπορεί να φορέσει ότι θέλει, χωρίς δεύτερη σκέψη.

Αυτό που προσέξαμε στις αναρτήσεις της, είναι πως η Σίσσυ Χρηστίδου, φοράει και πάλι τα στενά αλλά και κοντά της φορεματάκια, τα jean παντελόνια της, τα ολόσωμα και μπικίνι μαγιό της, καθώς και τις παντελόνες που λατρεύει. Δείτε στην gallery πιο κάτω τις εικόνες που δείχνουν το πόσο ανανεωμένη νιώθει η γνωστή παρουσιάστρια και αυτό είναι εμφανές και στο στιλ της:

 

Tags σισσυ χρηστιδου, Δίαιτα, εμφανιση, ΑΛΛΑΓΕΣ, Σώμα, διασημοι, gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.7841 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3720 s // Total time: 2.1560 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X