Ιωάννα Λαμπροπούλου: Αυτή είναι η πιο έντονη καλοκαιρινή ανάμνηση που έχει!


Ιωάννα Λαμπροπούλου: Αυτή είναι η πιο έντονη καλοκαιρινή ανάμνηση που έχει!

Η νοσταλγική εξομολόγηση της ηθοποιού για τα παιδικά της χρόνια

Η Ιωάννα Λαμπροπούλου είναι από τα πιο αγαπητά πρόσωπα του καλλιτεχνικού χώρου στο νησί μας και μία δημοφιλής ραδιοφωνική παραγωγός.

Διαβάστε ακόμα: Η Ιωάννα Λαμπροπούλου μας συστήνει τη μητέρα της! [εικόνα]

Πρόσφατα παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό “Down Town” και στην Τάνια Νεοκλέους, όπου μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε τι είναι αυτό που κρατάει από τα καλοκαίρια της κάνοντας αναδρομή στο παρελθόν.

“Τις αμέτρητες αναμνήσεις από την εποχή των παιδικών μου χρόνων. Θυμάμαι που πηγαίναμε στο χωριό μας, τον Κορμακίτη, και μας έβαζε ο θείος στην καρότσα του διπλοκάμπινου για να πάμε θάλασσα. Τόσο αργά θυμάμαι ότι οδηγούσε, που ήταν λες και ήμασταν ακίνητοι. Μόλις περνούσαμε το εκκλησάκι της Παναγίας, άρχιζε ένα τρελό μουσικό πρόγραμμα, το οποίο ήταν ένας συνδυασμός Αλίκης Βουγιουκλάκη με "Μαύρα Γυαλιά" της Άννας Βίσση, γιατί τότε μες το μυαλό μας τα "Μαύρα Γυαλιά" σήμαιναν καλοκαίρι. Και έπειτα φτάναμε στη θάλασσα, όπου για το επόμενο δίωρο ήμασταν εκστασιασμένοι μέχρι που κοβόταν το καρπούζι και άνοιγαν τα ταπεράκια. Τότε μόνο ηρεμούσαμε για λίγο και μετά πάλι τα ίδια. Ωραία καλοκαίρια. Τώρα που το σκέφτομαι, πάντα είναι ωραίο το καλοκαίρι”, είπε η ηθοποιός χαρακτηριστικά.

Tags ιωαννα λαμπροπουλου, Συνεντευξη, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2965 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3741 s // Total time: 2.6707 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X