Άντρεα Κυριάκου: Η πιο αγαπημένη της καλοκαιρινή ανάμνηση!


Άντρεα Κυριάκου: Η πιο αγαπημένη της καλοκαιρινή ανάμνηση!

Εξομολογείται τι είναι αυτό που νοσταλγεί από τα καλοκαίρια της ως παιδί

Η Άντρεα Κυριάκου ζει στο έπακρον το φετινό καλοκαίρι, καθώς την έχουμε δει αρκετές φορές όλο αυτό το διάστημα να φοράει το μαγιό της και να απολαμβάνει δροσιστικές βουτιές με την οικογένειά της σε παραλίες της Λεμεσού και όχι μόνο.

Διαβάστε ακόμα: Άντρεα Κυριάκου: Αποκάλυψε τι θα κάνουν με τον σύζυγό της όταν "κρεμάσει" τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια

Το όμορφο μοντέλο, πρόσφατα παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό “Omikron” και στη Μαρία Παυλίδου, όπου μεταξύ άλλων κλήθηκε να εξομολογηθεί ποια είναι η αγαπημένη της καλοκαιρινή ανάμνηση.

"Τα καλοκαιρινά πικνίκ. Τότε που απλώναμε ψάθες στην άμμο και παίρναμε μαζί μας τις παγωνιέρες γεμάτες με όλα τα καλά που ετοίμαζε η μαμά, για να περάσουμε ώρες στην παραλία", είπε χαρακτηριστικά, συμπληρώνοντας κατόπιν: "Μου λείπουν τα απογεύματα στο πάρκο της γειτονιάς, τότε που δεν πηγαίναμε σπίτι αν δεν "έπεφτε" ο ήλιος. Πιο πολύ όμως μου λείπουν οι στρωματσάδες στη βεράντα με τα αδέρφια μου, που μας έπαιρνε ο ύπνος κάτω από τα αστέρια. Νιώθω τυχερή που έζησα αυτές τις εποχές".

Στη συνέχεια αποκάλυψε πως έκαναν διακοπές στις Πλάτρες καθώς ο πατέρας της είναι λάτρης του βουνού χειμώνα καλοκαίρι και η ίδια είναι γεμάτη από αναμνήσεις.

Tags αντρεα κυριακου, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9433 s (251 Queries.) // Parse time: 0.3638 s // Total time: 2.3071 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X